Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop broni 30

Diamond Craft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na 15 lvlu na bestialskich łucznikach moze dropnac fms? Ogarniam besta lajtowo , bo do imhy nie jestem przekonany. A co powiecie jeszcze na ezoty ? Mam 2x drop Prosze o szybką wypowiedź ! ;) Gdzie mam isc :D

Opublikowano

Ja zawsze dobijałem 20 i szedłem na te besty. Ezoty.. nie wiem co droższe czy Rib czy FMS, ja bym wybrał FMS :)

Dodatkowo masz drop x2 więc to kopalnia złota xD

Opublikowano

W dolinie seungryong na jednej z wysepek respią się 2 sztuki Best Specjalisty, po 15 minutach od zabicia się odradzają.

Możesz tam je bić, teraz jest 6 CH, więc będzie Ci o wiele łatwiej niż kiedyś.

Opublikowano

na ezotach od 25lvl pamietam mi ladnie riby lecialy bez renkawicy zlodzieja czasem jest tak ze w 2h poleci ich z 4 a czasem przez caly dzien tyle samo

Opublikowano

Czy na 15 lvlu na bestialskich łucznikach moze dropnac fms? Ogarniam besta lajtowo , bo do imhy nie jestem przekonany. A co powiecie jeszcze na ezoty ? Mam 2x drop Prosze o szybką wypowiedź ! ;) Gdzie mam isc :D

Idź na besty . Teraz jest bodajże 6 ch więc masz więcej do dropienia :) Na ezotach jest słabszy drop i dropią tam tylko riby.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...