Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2k

Mine-Beast PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up zawsze coś popierdole dzięki. :)
Poprawione. dopiero zaczynam składać PC więc często może mi się coś pomylić, ale przyglądam się ciągle rynkowi i wiem jakie produkty są ok

Opublikowano

Zła obudowa teraz ona jest nie opłacalna, można wziąć tańsze ramy po co taki duży zaśliacz do procesora z końcówką P i takiej karty graficznej tu 450w spokojnie starczy... Dysk zmienić na Seagate. Moim zdaniem moje zestawy wyżej są lepsze.

Opublikowano

Zła obudowa teraz ona jest nie opłacalna, można wziąć tańsze ramy po co taki duży zaśliacz do procesora z końcówką P i takiej karty graficznej tu 450w spokojnie starczy... Dysk zmienić na Seagate. Moim zdaniem moje zestawy wyżej są lepsze.

Twoje zestawy w tej cenie nie są aż tak opłacalne . Dałeś zasilacz 550W w zestawie za 2058zł Seagate który jest cholernie awaryjny a różnica obrotów pomiędzy Seagate a WD jest nie zauważalna. Włożyłem praktycznie to samo i mam 2,020zł -,-

76561198122231440.png

Opublikowano

@up chyba nie seagate nie są awaryjne, moim zdaniem są o wiele lepsze. :)

Poczytaj w internecie , Sam posiadałem Seagate i WD Blue różnica w prędkości transferu nie zauważalna a temperatury i awaryjności znaczna.

76561198122231440.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...