Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchant Bug Istnieje?

galeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W lineage 2 na serwerze Revolt gracz miał eq na full ulepszone zapytałem się go jak to zrobił powiedział mi ze użył buga dzięki któremu zamiast 60% enchant miał 95% wie ktoś może jak to zrobił?

Opublikowano

Pewnie owy bug jest tylko na tym servie bo tak to nie słyszałem o nim na razie.A duzo osób biega z takim eq na servie ?

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też słyszałem o owym bugu. Lecz nie wiem jak i co. Szukałem na google ale same flaki z olejem nic sensownego ; /

assassin.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam ale na serwerze na którym gram (jest to lineage2 eternia-reborn) jest 80% na wejśćie pewien z graczy miał 99% (korzystał z buga) może wie ktoś jak to zrobić?? Też bym chciał ^^

Opublikowano

Przepraszam ale na serwerze na którym gram (jest to lineage2 eternia-reborn) jest 80% na wejśćie pewien z graczy miał 99% (korzystał z buga) może wie ktoś jak to zrobić?? Teżbym chciał ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bugi na enchant są, na graci 2 i na finalu, na epilogu nie wiem czy już coś znaleziono, poszukajcie w google a na pewno znajdziecie

Opublikowano

Jeśli nawet coś takiego zdarzyło się na retailu, to wcale nie musiał być to bug. Wystarczy małe przekłamanie w pakiecie wysyłanym z/do serwera i już. A bugi jak już, to na l2j.

Opublikowano

Tyle, że bugi, które Ty znasz nie są bugami klienta, a bugami emulatora, które wynikają z niedokładnego reverse engineeringu. Większość emulatorów serwera jest oparta o skradziony kod retaila, dawno temu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Angardion i JohnnieWalker jezeli znacie takie bugi noto zamieszczajcie, boicie sie ze to niedziala czy oszukujecie i trzepiecie tak swoje posty, przeciez to jest forum o bugach itp.

Opublikowano
Napisano 08 kwiecień 2010 - 08:01

enchant bug....takie rzeczy to tylko na l2j bo ja jakos jeszcze sie z tym nie spotkalem ...(ludzie na jakich wy serwach gracie ?! xD)

takie rzeczy to chyba l2phx, ale nie jestem pewien bo ja nie cheatuje i nie buguje itp. w L2 ..:P

GG:Często jestem (11539979)

to po co sie wypowiadasz skoro nic nie wiesz i nie wnosisz do tematu??

a bugi sa i beda :) tylko trzeba wiedziec jak je wykorzystac niestety niewszyscy umieja je wykorzystac i potem placza na forach.

czy to bug emulatora czy bug tekstur to jedno i to samo bug jest bugiem dziura w grze sposobow jest mnostwo nawet na offie tylko umiec je wykorzystac to jest sztuka:)

chaotic.jpg
Opublikowano

widze ze zrobiles nowe konto poto zeby mi minusy sadzic gz pomyslowosci ( jak zmadrzejesz to napisza a teraz prosze admina o zamkniecie tematu bo tu sie zaczynaja klutnie robic)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...