Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi

Szarlej4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też macie takie lagi że się teleportujecie po chwili w jakieś miejsce i nie da się kompletnie grać?

Czym może być to spowodowane?

Opublikowano

Też macie takie lagi że się teleportujecie po chwili w jakieś miejsce i nie da się kompletnie grać?

Lagami

#Topic

Lagi w chuj na eune.. Nie da sie grać.

Opublikowano

Trzeba czekać? Niech dadzą 2kRP rekompensaty jak zrobili na NA...

NA nie dostało żadnych RP.

Ja żadnych lagów nie mam (west).

279981407253602336505.png
Opublikowano

Bezsensu Topic

@Topic

I nikogo nie obchodzi ,kupcie lepszego neta,w ogóle nie grajcie w tą grę jeśli się wam coś w niej nie podoba.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Bezsensu Topic

@Topic

I nikogo nie obchodzi ,kupcie lepszego neta,w ogóle nie grajcie w tą grę jeśli się wam coś w niej nie podoba.

to nie jest wina nasza tylko ze stront riotu Nie wiesz nie odzywaj sie pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie lagi w chuj nawet na moim necie 10 Mb/s, więc jak nie gracie teraz to się nie odzywać.

Riot musi coś z tym zrobić, bo grać się nie da. Strasznie utrudnia mi to last hitowanie i ogólnie grę. Raz idę w stronę, a po 40 sekundach stoję na spawnie po dedzie.

Dopóki tego nie naprawią to nie mam zamiaru na siłę grać na takim stanie serwera.

Opublikowano

Niestety nic z tym nie zrobimy.

Czekamy i udostępniamy nasz ból dupska, oraz czekamy na rekompensatę w postaci rzekomych RP ( XDDD )

Znając życie do 20 lagi będą jeszcze, później ustąpią.

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Zaraz beda tematy "PETYCJA DO RAJOTU" i beda plakać grałem sobje mecza i mjałę promo do bronzu cztery ale mjałę lagi zwaszei winy i chce 2 tysionce Erpe bo NA dostało przegrałę promo i jak nię dostanę ERPĘ za lagi w jednym meczu idę się wjeszadź BB

Opublikowano

Te lagi naprawdę urywają dupę... Dzisiaj to wyjątkowe :D

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Lagi już 3 dni są. Możliwe, że dzisiaj także się pojawią. Zazwyczaj pojawiają się ok. 20:00 zresztą ja o tej godz. miałem lagi, bo grałem wtedy normala i dostałem ''niby'' bana za wyjście z gry, a samo mnie wywaliło w grze. DAT RIOT.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...