Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MC zyczu pingwin pack 3

midfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy tylko mi nie działa pingin pack 3 na mc zyczu ??? a dokładniej : A list of ID conflicts has been written to the file 'IDConflicts.txt' in your minecraft directory. Wie ktoś co mam zrobić?

Opublikowano

Zyczu jak kiedyś pisali nie wiem czy to prawda,ale ma keyloger'a.

Dobra dobra jatam w te bajeczki nie wieże a tak wgl to jest temat o tym czy tylko mi niedziala...

Opublikowano

Nie tylko ty, zyczu ma z tą paczką problemy, z racji tego że nie da się jej w launcherze edytować, nie da się za bardzo rozwiązać tego problemu, trzeba czekać aż zyczu cośz tym zrobi, na razie graj na kliencie ze strony pingwin packa i obserwuj czy na zyczu został naprawiony ten mod pack

Opublikowano

Nie tylko ty, zyczu ma z tą paczką problemy, z racji tego że nie da się jej w launcherze edytować, nie da się za bardzo rozwiązać tego problemu, trzeba czekać aż zyczu cośz tym zrobi, na razie graj na kliencie ze strony pingwin packa i obserwuj czy na zyczu został naprawiony ten mod pack

niemoge grac na kliencie pingwin packu bo niemam premium widzialem u pingwina ze wystarczy wpisac w luncherze jaki kolwiek login i haslo ale umnie pisalo bad login i niedalo sie grac offline

Opublikowano

zmień launchera

Wogule wiesz oco chodzi ?? pingwin pack ma swojego lunchera który jest premium a na zyczu jest ten pingiwn pack który niedziała więc na jaki niby mam zmienić ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie lepiej użyć launchera od pingwin packa?

Wystarczy pobrać i wybrać miejsce plików PP3 i już automatycznie się zainstaluje potem odpalasz launcher wpisujesz nick i byle jakie hasło ( nie musisz mieć premki wystarczy że w pole hasło wpiszesz np 123 ) A potem klikasz Play Offline jak ci wyskoczy że nie udało połączyć się z serwerem ale mimo to i tak na serwry można wchodzić ale podejrzewam że to nie będzie ci potrzebne

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...