Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z grafiką

Windyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, grałem kiedyś w Aion jenak mialem troche przerwy i chciałem znow wrocić lecz mam problem z grafiką ktorego wczesniej nie mialem, gdy wchodze do gry to nie widze mojej postaci na poczatku a gdy sie zaloguje to gra sie lekko przycina, inni gracze i npc bardzo wolno sie ladują (nie zależnie od ustawionej grafiki i rozdzielczości w grze), wydaje mi sie ze problem moze tkwić w tym ze po reinstalu systemu mam program do karty graficznej "Catylyst Control Center" bardzo proszę o jakaś pomoc!

P.S. z tego co wiem wymagania sprzętowe nie zmieniły się?

Opublikowano

napisałem ze grałem juz wcześniej w Aion, moj laptop sie niczym nie zmienił a wcześniej wszystko działało praktycznie na najwyższych bez problemow, teraz natomiast nie zależnie od ustawień jest tak samo

Opublikowano

A ja napisałam, byś sprawdził, czy od Twojej ostatniej gry nic nie zmieniło się w wymaganiach sprzętowych. Jeżeli sa takie same, jak wtedy, co grałeś, to znaczy, że prawdopodobnie źle się pobrał client lub jakieś inne pliki.
Jeżeli Twój komputer odpowiada zalecanym wymaganiom (nie patrz na minimalne), to spróbuj usunąć folder data i na nowo spatchować grę. (proponuje wyciąć folder i przenieść go gdzieś, np na pulpit).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...