Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam

GrotchPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam kogoś kto mi objaśni grę,powie którą paczkę przedmiotów wybrać z cdaction.

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Arcymistrz
Opublikowano

Najlepiej zadawaj pytania w dziale, od tego on tu jest ;)

Jako początkujący wybierz paczkę dla początkujących, a przedmioty, które dają specjalne efekty zachowaj, ponieważ będą bardziej przydatne na wyższy lvl.

Twoim celem na początku jest zabrać ekwipunek ze skrzyni gdzie się ockniesz i robić questy.

Rób questy - spis ich jest na forum Margonem, a dają one Ci złoto, przedmioty i doświadczenie.

Opublikowano

Co zrobić z 20SL

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Arcymistrz
Opublikowano

Zatrzymaj lub wydaj na kamienie teleportujące. Powinieneś pierw pograć trochę, aby uznać do jakich wiosek jest Ci najbardziej potrzebny.

Opublikowano

Radzę wziąć 2 pakiet ponieważ ma bardzo dobry wykrywacz herosów , wystarczy w nocy np o 2-3 stać użyć i z kolegami poszukać naprawdę na takim czymś mój kolega zarobił ponad 300m ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...