-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Slondermon
Slondermon
Mam problem z aktywacją windows xp, od kilku dni dostawałem komunikaty "za x dni cośtam cośtam będzie musiał być aktywowany" i tak po każdym włączeniu komputera wyskakiwało przed zalogowaniem "chcesz dokonać aktywacji windows teraz?" "tak" "nie" naciskałem zawsze nie, no i ten dzień aktywacji nadszedł.
Nie mogę się zalogować na swoje konto, tj. pokazuje mi tylko tapetę pulpitu i muszę dokonać tej aktywacji bo czas minął.
Zgubiłem już dawno woreczek z kluczem i jakoś się tym nie zamartwiałem. Teraz żeby się zalogować muszę aktywować WXP inaczej przenosi mnie do okna logowania.
Problem w tym, że internet na tamtym komputerze mam "na modem" i po podłączeniu modemu muszę nacisnąć połącz, by podłączyć się do internetu. Jednak po włożeniu modemu nic się nie dzieje ani nie pokazuje, oprócz tego okna aktywacji, a do aktywacji potrzebuję albo internetu, albo zadzwonić do nich.
I teraz nasuwa się pytanie, jak to obejść? Można jakoś wyłączyć tą aktywację? Jak wyżej wspomniałem wpisałbym ten klucz bo na necie jest ich masa lub jakieś pliki pozmieniał jednak oprócz tego okna nic nie mam.
Za pomoc limit a może coś więcej
na chuj sie patrzysz konfiturko?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.