Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [Opinie] Stary dobry survival !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, na wakacje planuje zrobić serwer ;) Czysty survival. Bez dropu z coobla i gildii ;) Jednak xray będzie całkowicie zablokowany, rangi będą jakieś kity dla svipów i vipów :) Co o tym myślicie ?? I kto chętnie by zagrał na takim serwerze ?

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Myślę, że bez otherdropsa to nie ma sensu. Dobrym pomysłem byłby też exp ze stone, myślę, że zagrałbym na takim serwerze.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Do wakacji jeszcze daleeko więc nie potrzebnie sie tak zapędzasz , ale na takim serwerze bym chętnie zagrał tak jak mówi @up lepsze by było gdyby był OtherDrops i xp ze stona. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Pomysł naprawde fajny ale musiał byś naprawde dobrze zabezpieczyć serwer przed xreyem

Opublikowano

tak wiem że do wakacji jeszcze "kupa" czasu ;> Tam. Będą zabezpieczenia przed antyxray. Ale dlaczego other drops ? W sumie to mógłbym dać ten plugin lecz nie aby rudy ze stone się dostawało, a tylko po sam exp ! (chyba ze istnieje skrypt na exp ze stone: D)

edit;

Pewnie bym dał tp w losowe miejsce. dał tam z 30 kordów takich daleko od sb ;D

Ten exp ze stone to taka rekompensata za to że trzeba np. Kopać diaxy z rud a nie stona :>

1387475061-U885056.png

Opublikowano

Mysle ze nie dasz rady Stworzyc serwer gdzie na Nodusie lub innym SZICIE ! x-ray bedzie off jezeli ci sie to uda chetnie pogram !

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

myślę że dobry serwer będzie brakuje mi takich survivalów jednak radze nie robic dropów ze stone jak i wylaczenie tnt (antigrief)

b_560_95_1.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przepraszam za odkop btw. Mam już serwer :) Jest ktoś chętny do pomocy w tworzeniu go btw. Chcielibyście Frakcje ? czy sam survival :)

1387475061-U885056.png

Opublikowano

Świetny pomysł ja bym zagrał

"Bo rocznik to tylko cyfry, a cyfry to nie uczucia."

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...