Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest sens dalej grać?

-Amnezja-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie czy jest sens dalej grac,dostałam konto od brata a on używał kiedyś RTD Bot na diamenty,GPWA Bot(tylko do odpalania 2 kont),Single Bot, FLPR Bot.Pursuit Bot,Bot A LOT,(niebyły używane żadne speed hacki ani auto finische). I nie wiem czy jest sens dalej grac bo w statystykach mam myślniki .Tam coś pisze też status banned ale gra chodzi normalnie ,mógłby mi ktoś opisać o co chodzi w tym.Bo nie wiem czy grać dalej czy szkoda czasu.Szkoda mi przerywać bo zainwestowałam dużo w samochody za boost .Proszę waz o odpowiedz oczywiście będzie like.

wojownik1.png

Opublikowano

Witaj

Sam sobie odpowiedz na to pytanie.

Pomijając powtarzające się od początku istnienia gry w sieci historie czitowania brata, kota rybki oraz psa.

Czy grasz dla przyjemności czy statystyk?

Co medal za nie dostaniesz? Dodatek od zusu do emerytury?

Ps. I nie czituj, bo to innym np mnie psuje grę i wkur..a

pozdrawiam

Łukasz/cieniasek

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie czy jest sens dalej grac,dostałam konto od brata a on używał kiedyś RTD Bot na diamenty,GPWA Bot(tylko do odpalania 2 kont),Single Bot, FLPR Bot.Pursuit Bot,Bot A LOT,(niebyły używane żadne speed hacki ani auto finische). I nie wiem czy jest sens dalej grac bo w statystykach mam myślniki .Tam coś pisze też status banned ale gra chodzi normalnie ,mógłby mi ktoś opisać o co chodzi w tym.Bo nie wiem czy grać dalej czy szkoda czasu.Szkoda mi przerywać bo zainwestowałam dużo w samochody za boost .Proszę waz o odpowiedz oczywiście będzie like.

Już tłumaczę ;)

Te myślniki oznaczają, że Twoje statystyki zostały zablokowane, a konto jest nadal aktywne.

Blokada nastąpiła po użyciu GPWA Bot'a, reszta z wypisanych przez Ciebie wspomagaczy jest dość bezpieczna (oczywiście wszystko z umiarem).

Jeśli wydawałeś pieniądze na boosty, to graj dalej. Chyba, że chcesz być w rankingu, wtedy pozostaje tylko rozpocząć przygodę od nowa.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...