Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz do 120/130 zł

SolidMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 200zł to warto szukać 5830, a nie słabszego GTS'a. Do tego tani Chieftec 450 (za wyjątkiem serii Arena).
Podałbyś zasilacz (link) bo nie mam jak zobaczyć.
Opublikowano

@REF

dobra jaki polecacie zasilacz do 140 zł do tego hd 5830 bądź coś podobnego, prosiłbym o podanie linka.Cena maxymalna to 140 zł.

Opublikowano

To nie jest jakaś super wytrzymała konstrukcja. Bazuje ona pomiędzy dobrym zasilaczami a złymi. Ale zawsze lepsze to niż coś z czarnej listy.

Co do napięć powinny się spokojnie trzymać.

graphic.png
Opublikowano

@Up

Wiesz może co się zmieniło w tych chieftecach ? (Ten model to chyba model iArena, i chyba jest produkowany przez CWT które produkowało modele Arena [Wadliwe? Bo są odradzane])

Opublikowano

@REF

@Up

Wiesz może co się zmieniło w tych chieftecach ? (Ten model to chyba model iArena, i chyba jest produkowany przez CWT które produkowało modele Arena [Wadliwe? Bo są odradzane])

Opublikowano

SilentiumPC 500w zasilacz za 180 zł

SilentiumPC 600w zasilacz za 200 zł ja posiadam 600w i jestem bardzo zadowolony co prawda są droższe niż podałeś ale ten zasilacz starczy Ci na długo + masz 3 lata gwarancji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...