Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dot wygran z adwnetu

samios5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , codzienie jak wchodze 6-7 godzina rano

I chce zobaczyc pytanie itd..

To juz pisze dzisiejszy wygrani 20 itd i tak ciagle w innyych pytaniach czyli jak ja bym odpowiedzial dobrze to i tak mnie nie wylosują?

Czy mam szanse na wygraną?

Opublikowano

Kazdy kto odpowie na pytanie poprawnie ma sznase wygrac. Po porstu jest losowanie 20 osob z calego nt wszystkich serwow i dlatego ciezko wygrac ;p gram 3 lata nie wygarlem ani 1 raz :x

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak dokładnie, ale da się wyslać wiecej losow niz jeden dzieki zmianie IP na kazda inna postac, ale to moze byc ryzykowane ;) ja dziennie wysylam po 8 odpowiedz i jak narazie nic.

PS. juz mielismy okazje wygrac pojazd chmurke, wygral ja moj znajomy z fam napewno niedlugo bedzie Puszek kłębuszek

Pozdrawiam, Raymid

Opublikowano

@UP Nie trzeba zmieniać IP wystarczy ciasteczka usunąć ewentualnie incognito, za to blok na 24h jest na IP nie wiem co to za idiota robił xD

ja teraz robilem wszedlem na bramke proxy , i przez nią robiłem :D

I mam 3x tak jak by ;p

Dobra kazdy like

Opublikowano

@up

Ty sie nie wypowiadaj oszuscie ._. , chmurka <333333

Co do tematu :

Nie rozumiem pytania. Mozesz wejsc o ktorej chcesz, byle by bylo to pytanie . Nie musisz sie o 4:00 logowac, to nic nie zmieni. Wszystko jest losowane. Najgorzej potraktowane jest s3. Juz kilka razy wcale nie bylo zwyciezcy.

TOPIC : Tak, mozesz wygrac

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...