Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Checi do gry.

3moBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatni nie mam zadnej ochoty grac w lol'a. Wbilem tego diamenta(Dz3moReK) i teraz totalnie mi sie odechcialo grac. Macie moze jakies porady co moge zrobic zeby to zmienic? Kiedy gram te gry to juz nie przykladam wiekszej uwagi do niej. Nie trolluje ani nic w tym rodzaju tylko to nie to samo co kiedys. Jezeli macie jakies porady to walcie smialo.

Opublikowano

Graj jak najwięcej rankedów,jak zaczniesz przegrywać to będziesz się starał i więcej grał.

Graj dla fun'u,wybieraj sobie nowe postacie,którymi nie grałeś,próbuj jak najlepiej grać lecz mając z tego wiele funnu.

Opublikowano

Yo!

Tak jak wyżej, polecam zrobić sobie przerwę od gry

do czasu nabrania ponownych chęci. Najlepiej znaleźć

sobie inną gierkę, nie koniecznie MMO żeby pograć

w coś innego.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Polecam zrobić sobie przerwę ;) Też ostatnio odechciało mi się grać i taka przerwa (z tydzień) bardzo dobrze mi zrobiła :).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla niektorych przerwa jest dobra, dla niektórych zmiana srodowiska. Zacznij grac Normale ze znajomymi, moze pograj Hide And Seek, wyprobuj nowe postacie. Graj turnieje, zarabiaj na tym ;D

Jest wiele wiele opcji ktore mozesz zrobic, moj kolega ma takie motto-Nastepny team bedzie NAPEWNO Lepszy, gram dla Fun'u :)

Wesołych Świąt.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Delete game

zagraj w tibie majnkrafta lub w co tylko ci sie spodoba a jak znudza sie powyzsze gry to znow zacznij grac w lola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...