Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]CHRISTMAS RIFT POWRACA?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://euw.leagueoflegends.com/node/9158
Wystrzeliliście już pięć Ostatnich Iskier i osiągnęliście nieśmiertelność dzięki ciągłym Chronoskokom, ale teraz czas na Starcie.
W następnym Specjalnym Trybie Gry będziecie mogli zmierzyć się ze swoimi znajomymi i wrogami na lodowym polu walki, które będzie świadkiem epickich starć.
Mając trzy możliwe sposoby na zwycięstwo, czy zdecydujecie się przelać pierwszą krew, zabić 100 stworów, czy też może uwolnicie swojego wewnętrznego Ziggsa i zniszczycie wieżę, zanim zrobi to przeciwnik?
Jeżeli ustawicie się w kolejce ze znajomym, musicie zdobyć dwa zabójstwa, aby wygrać, lub możecie połączyć starania, aby osiągnąć 100 zabitych stworów.
Zaostrzcie miecze i przygotujcie Rewolwery Hextech. Starcie pojawi się podczas tegorocznego Snowdown.

snosho-banner.jpg?itok=HPBbLwam

Lodowa mapa? Duel z przyjaciółmi? Zapowiada się ciekawie. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ludzie pls.

Nie będzie nowej lodowej mapy (przynajmniej na to się nie zapowiada). Ten nowy tryb będzie rozgrywany na mapie Howling Abyss na zasadach "First Blood". Na głównej stronie RIOT'u jest drugi news o Snowdown, w którym jest napisane że nowy tryb będzie się rozgrywał właśnie na mapie od ARAM'a.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Jak wyjdzie chce yasuo ! Ip już czeka ;P , tryb 1v1 o 2v2 będzie raczej krótko trwało , ale za 5 minut pvp będzie można zarobić IP !! ;D great ! Będę karmą wszystkich jechał ;p

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano
http://euw.leagueoflegends.com/node/9158

snosho-banner.jpg?itok=HPBbLwam

Lodowa mapa? Duel z przyjaciółmi? Zapowiada się ciekawie. ;)

Dali by na to ranking, to lecimy do top 1 na EUW duo :P?

gdzie tu lod ? xD

Jaka lodowa mapa ? wtf :D

magma_chamber_article_banner.jpg

Nie tak trudno było by trochę zmienić tekstury :P

Czerwony -> Niebieski daje ci to:

1386258671-U250239.jpg

Jak dla mnie nawet po zwykłej zmianie tekstur też by wyglądała ładnie.

Opublikowano

Nawet jeśli to będzie 10-15 IP to dostaniesz i nie musisz czekać w castumach aż ktoś wejdzie ... First win też będzie wskakiwal , bo to zwykła kolejka , a nie castum. ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Lodowa magma chamber

I nie, nie edzie mroźnego sr

Żadne Lodowe Magma Chamber.

To po prostu będzie na mapie, na ktorej rozgrywane są teraz ARAM'y.

A tutaj macie filmik dla dobrej beki z tego co się będzie działo. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@up

Grając wczoraj na PBE stworzyłem sobie Costuma na 3 vs 3. Było dokładnie tak samo. Wydaję mi się, że jest to zwyczajny "Bug" minionów :/

Diss_Stream.png

Opublikowano

To będzie zwykły Aram, tylko, że 1VS1, oraz inne zasady.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

To nie zaden bug minionow, riot mowil ze przyspieszy mechanike I im sie to udalo duzy +

Przyśpieszyć mechanikę ? Nawet Towery nie mogę bić minionów. Grałem sam przeciwko znajomemu na 3vs3 i linia na dole była tak spushowana, że gra skończyła się przed 6 lvlem. Niektóre postacie są tak słabe w pushowaniu/odpushowywaniu , że to by było bezsensu.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...