Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2 PL Sohan czy jest możliwość zmiany tekstury/koloru podłoża?

WirelessTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram na Metin2 PL i praktycznie cały czas siędzę na sohan bijąć metki jednak mam problem.Ten bardzo jasny biały kolor strasznie razi mnie w oczy często nawet nie widzę już metka..Jest możliwość zmiany podłoża na jakiś ciemniejszy (obojetnie jaki kolor tylko nie biały)lub zmiany teksturki mapki?

Opublikowano

Dziękuję za wypowiedzi już się zabieram za edytowanie jeśli mi się nie powiedzie to może ktos z Was mi pomoże?Bardzo chętnie się odwiedzięczę codziennie 10x like ;)

Edit;A nawet jeśli mi się uda to przecież patcher zaktualizuje mi te pliki ?

Edit2:Rozpakowałem plik terrarin znacie jakiś dobry program do formatu(grafika).DDS?

Opublikowano

Dziękuję za wypowiedzi już się zabieram za edytowanie jeśli mi się nie powiedzie to może ktos z Was mi pomoże?Bardzo chętnie się odwiedzięczę codziennie 10x like ;)

Edit;A nawet jeśli mi się uda to przecież patcher zaktualizuje mi te pliki ?

Edit2:Rozpakowałem plik terrarin znacie jakiś dobry program do formatu(grafika).DDS?

dxt1 bitmap manipulator

Sam tego używam, a wszelkie edycje wykonuje w photosopie, tym przerabiam na teksture.

Opublikowano

Nie poradziłem sobie ;(.Błagam może mi ktoś wstawić gotową tekstruę (inny kolor podłoża albo cos) będę dawał dziennie 10 x like.Proszę nie daję rady juz siedziec na Sohan tak w oczy razi ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...