Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Szare Postacie W Grze

Ghostbolos1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę jeszcze raz o pomoc w pewnej sprawie. Otóż na większości plansz w OP7 mam szare postacie lub na piaskowych mam pomarańczowe. To trochę denerwujące i bardzo utrudnia grę ponieważ szary jest słabo zauważalny a pomarańczowy i piasek.. ojoj prawie jak invis ;/. Z góry dzięki, dam +

Pomoglem daj + albo 5

NIE nabijam postow

a>

Opublikowano

Podaj swoje dane sprzętowe/ sprawdź ustawienia w grze.

wszystko jest dobrze, wiem bo mój kuzyn ma identyczny komputer tylko ma mniej procesora i nie ma takiego problemu. Mam takie same ustawienia jak on i robiłem już reinstala ze ściągniętych instalek i z pendriva. ;/

@Edit

Wcześniej nie grałem w tą grę, ale spróbuje z tym rejestrem tylko jak to zrobić?? ;> Wszystko skasować ?? <== zielony w tych sprawach

@Edit

Ściągałem już na początku z głównej i lipa <== może mam zjebany komputer ?? :D

Pomoglem daj + albo 5

NIE nabijam postow

a>

Opublikowano

wszystko jest dobrze, wiem bo mój kuzyn ma identyczny komputer tylko ma mniej procesora i nie ma takiego problemu. Mam takie same ustawienia jak on i robiłem już reinstala ze ściągniętych instalek i z pendriva. ;/

Hmm... Spróbuj wyczyścić rejestr i ponownie grę zainstalować... jeżeli to nie pomoże spróbuj z ustawieniami gry się pobawić ;)

@Edit

Grałeś wcześniej w OP7? Jeżeli tak to nie miałeś tych problemów?

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Kurcze Saltaz to nie wina komputera tylko ,,prawdopodobnie'' błędu przy update zachęcam do downlandu ze stronki głównej instalki i naprawienie błędu :0 pozdro daj + lub 5 jak pomogłem...

.

Opublikowano

Ghostbolos1 Pomógł ponowny download? mam ten sam problem.

mi nie pomógł,lecz spróbuj może tobie pomoże

Pomoglem daj + albo 5

NIE nabijam postow

a>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurcze dośc tego spamu . Jeżeli migaja ci postacie mapa albo masz bialy ekran wejdz w opcje i odznacz Dynamic Light i graj.

sygna4.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...