Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilu z was dostało bana d3 softcore europe - demonbuddy.

stinx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężka rozkmina po 50 godzinach gdy się zorientowałem z czym to się je jakoś nie widzę dalszej gry bez bota xD nawet mi tych 180 zl nie szkoda (wersja pudelkowa :P) chce sie te paragony szybko wbić a z drogiej strony nie wiem co lepiej stracic 300 godzin z zycia na monotonne farmienie czy te złotówki

Dobra może coś rodacy się wypowiecie, ktoś z was wyłapał bana za demon buddy? ktoś na pewno Troszkę na forum czytałem to większość zbanowanych to ludzie którzy używali paru kont na raz z tego samego ip / pc / a nawet paypala informacje nie potwierdzone ale próbuję wyhaczyć wszystkie możliwe scenariusze. Oczywiście przypadków 1 konto też dużo było zwłaszcza tych co bocili 24/7 czasami po 4 dniach już ban był

Opublikowano

Dokladnie, jak bocisz zarobkowo na wielu kontach to i wieksze szanse na bana. Nie slyszalem by dostac bana jak gra sie na jednym koncie.

Co do paragonu itd to po patchu i tak bedzie sie szybciej bilo wiec ladowanie paragonu dla samego paragonu chyba mija sie z celem ;)

Opublikowano

Dokladnie, jak bocisz zarobkowo na wielu kontach to i wieksze szanse na bana. Nie slyszalem by dostac bana jak gra sie na jednym koncie.

Co do paragonu itd to po patchu i tak bedzie sie szybciej bilo wiec ladowanie paragonu dla samego paragonu chyba mija sie z celem ;)

no nie slyszales o przypadku ale zapewniam cie ze takie byly i weź to pod uwagę jeśli chceśz przykłady to prosze sprawdzic ile banow sie posypalo

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/ban-section-ban-reports/ 

prosze moderatorow o nie kasowaniu

Jesli skasuja link to po prostu google - demonbuddy forum / bans

Ja boce już 2 konto do 100 paragona i jak narazie nie dostałem bana

miło słyszeć tylko kwestia od jak dawna bocisz, ile godzin dziennie ktory skrypt ? :)

Opublikowano

no nie slyszales o przypadku ale zapewniam cie ze takie byly i weź to pod uwagę jeśli chceśz przykłady to prosze sprawdzic ile banow sie posypalo

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/ban-section-ban-reports/ 
prosze moderatorow o nie kasowaniu

Jesli skasuja link to po prostu google - demonbuddy forum / bans

miło słyszeć tylko kwestia od jak dawna bocisz, ile godzin dziennie ktory skrypt ? :)

Boce już od ponad 1 roku po 8-10 godzin dziennie na 1 akcie (pola niedoli, i niszczejaca krypta)

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Ktoś by dał linka do bota pierwszy raz sie za to zabieram i nie wiem wgl gdzie go pobrać jest darmowy ?

nie wiem czy jest sens tobie tobie co kolwiek pomagac skoro od razu chcesz darmowego bota i nawet dalem nazwe bota w temacie - na dobre Ci to nie wyjdzie

Dostałem bana a grę kupiłem 3 dni temu :( Miałem 8 lv a o bocie nawet nie myślałem :(

ja se pograłem pare dni ręcznie i w zasadzie to się nagrałem, a ty za co ban? Czyżbyś kupiłem używane konto od kogoś?

Boce już od ponad 1 roku po 8-10 godzin dziennie na 1 akcie (pola niedoli, i niszczejaca krypta)

dokładnie tak samo robię, co prawda testowałem inne skrypty ale się stuckowały, teraz troche lipa będzie jak będę chciał ręcznie pograć to mi się nie opłaca bo gine częsciej od bota xD

Opublikowano

Nie ma zysków? Nie wiesz nawet co mówisz.

Możesz mi wierzyć że wiem :). Zyski są słabe nawet bardzo słabe mało ludzi gra mało ludzi kupuje do tego wartość złota jest malutka.

Opublikowano

Prosze nie schodzić z tematu . Dyskutujemy tutaj o ilości banów za tego bota ,a nie o zyski . Tym razem bez kar , następnym razem wyciągne konsekwencje .

1377430129-U769346.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bociłem od 1 dnia D3. Dostałem 3 bany wtedy w ciagu miesiaca. Aktualnie teraz konta leza i bana nie ma od 3 Tyg.

Mam tam tyle przegrane godzin ze masakra :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz bot się nie opłaca, nie możesz farmić nim ani zarobkowo, ani dla expa (gra 24h jest podejrzana, trzeba zrobić przerwę chociażby na spanie), jest paragon no limit więc ludzie rekordowo z 400 levelem będą latać a Ty sobie wbijesz z 23456789 paragonem jakby nigdy nic... normalnie ban że gnaty miażdży :D Jeśli chcesz i uważasz że jesteś szczęściarzem to możesz kombinować z botem na 1 konto, ale nie będziesz mieć z tego większego zysku.

Cheatowanie w grach Blizzarda zawsze wymagało hektolitrów Krwi Zaje*istości w żyłach więc wiesz... Ryzykowne to :)

3d10a40e96e20.png

• 1 miesiąc temu...
Pomocnik
Opublikowano

jest ryzyko jest zabawa,banowali w tibi sporo,a lecialem na bocie 3 lata,tutaj o tyle ciężej,że jak dostanę bana to już nie pogram 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja boce już 2 konto do 100 paragona i jak narazie nie dostałem bana 

Piszecie o podstawie czy o dodatku? Bo jeśli chodzi o ROS to mowa tutaj o 400-500 paragonach. Uzywa ktoś DB z ROS ? 

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...