Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]Game Masterem Grafikiem itp. :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zostać kimś typu GameMaster Grafik lub Moderator na jakimś dedykowanym serwerze.

Coś o sobie:
No więc tak na imię mam Krystian mam 16 lat interesuję się grafiką grami komputerowymi graniem w piłkę nożną i różnymi takimi. W metina gram z kilka lat od kilku lat także zainteresowałem się jakimiś nowościami w prywatnych serwerach typu wyglądy broni zbroi itp. jestem bardzo szczegółowy co do takich rzeczy. Jeśli chcecie się coś o mnie dowiedzieć zapraszam na pw tutaj postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania.
No to może tak do sedna co oferuję no więc tak:
-Oferuję współpracę z teamem

-Drobne grafiki typu avatary,sygnaturki,tła logowania
-Reklamowanie serwera na różnych forach

-Zrobienie prezentacji itp.

-Oferuję także kilka godzin sprawdzenia porządku na forum

Prócz grafiki mogę oferować także jakieś zbroje bronie mounty i wiele innych jako iż mam na komputerze jedną wielką zlepkę propozycji z różnych for które są nawet ciekawe to już ocenicie wy :)
Doświadczenie z grą Metin2.

W metina gram kilka lat bardzo w tej grze interesowały mnie współpracę z gildią typu jakieś wojenki wypady na bossy ogółem współpraca i wiele innych. Co do moich osiągów nie były zbyt one wielkie lecz byłem redaktorem na prywatnym serwerze metin2 o nazwie iMetin.

Co bym mógł robić na serwerze:
To może od siebie mógłbym pilnować porządku na serwerze robić grafikę dla serwera oraz pilnować forum od spamu :)

Kontakt do mnie jaki na razie mógłby być to mpcforum przez prywatną wiadomość.

PS: Jeśli ktoś chciałby zobaczyć jakieś moje prace to jutro bardzo chętnie je tutaj wrzucę nie jestem oczywiście jakimś specjalistą także cudów raczej nie będzie lecz jak coś mam zrobić to staram się to zrobić porządnie.

Opublikowano

Pokaż przykładowe prace.

Lekką odpowiedź masz na moim avatarku :D

Inne prace :

56543140126722413092.png

Taka sygnaturka na zlecenie :D (dla jednego fajnie zapowiadanego się serwera lecz były małe komplikacje i nie wystartował :(

06490378151354435812.gif

średnia praca lecz jakie było zamówienie tak robiłem tak samo wyżej :P staram się robić tak jak osoba opisuję :D

Tapetax_DDDD.png

Małe tło logowania na konkurs graficzny na iMetinie :)

Jeszcze takie coś

JednawielkazlepkaxD.png

Tutaj jest bardzo dużo efektów ^_^ lecz w jednym przesadziłem z wyglądem czcionki (przy opisie ekipy)

Resztę prac wrzucę później do tych miałem linki zapisane także takie udostępniam :D

Opublikowano

Więc tak (to nie hejt)

Nie dawaj kolorów do napisów które nie pasują (chodzi mi o to czerwone)

Nie dawaj cienia tam gdzie nie jest potrzebne.

Mniejsze napisy.

Blask też nie jest potrzebny w niektórych miejscach.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Więc tak (to nie hejt)

Nie dawaj kolorów do napisów które nie pasują (chodzi mi o to czerwone)

Nie dawaj cienia tam gdzie nie jest potrzebne.

Mniejsze napisy.

Blask też nie jest potrzebny w niektórych miejscach.

Wiem wiem w sumie z tymi mniejszymi napisami to nie wiem gdzie jeśli chodzi o to duże to myślałem że ich nie będzie widać (tych w tej ramce) Co do reszty to takie ostatnie przykładowe prace robione na zlecenie tak chciała osoba mniej więcej żebym zrobił to tak zrobiłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...