Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Boosting kolegi konta?

Kusiuv2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Mam do was pytanko, a mianowicie duzo slyszalem o tych calych aferach z boosterami i ogolnie permami ( albo 2 tygodniowymi banami) za boosting. No ale to sie tyczy tylko osob ktore boostuja konta regularnie czy poprostu kazdy moze dostac bana nawet za boosting kolegi konta? bo chcialbym popykac rankedy na kumpla koncie, wbic go troszeczke wyzej tak dla czystej przyjemnosci i zabawy. Jest to jedno konto, na ktorym on nie gra rankedow wiec jest jakas mozliwosc zeby riot nie uznal tego za boosting? tylko np. ze gra u mnie w domu czy cos w tym stylu?

Opublikowano

Tzn boostowac chce tylko to jedno konto, bede gral na swoim na eune ( diam) i na jego (silver) niewiem czy to ma jakies znaczenie, mam nadzieje ze nie.

Opublikowano

Z pewnością po jednym razie nic Ci się nie stanie. Słyszałem tylko o banowaniu prosów, którym RIOT udowodnił to. (np. mistrze 2 sezonu, tam któryś boostował)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...