Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z kartą sieciową w laptopie.

Spaxor

Pytanie

Opublikowano

Cześć, sformatowałem przed chwilą laptopa i co się okazuje.. gdy chcę nawiązać nowe połączenie sieciowe wyskakuje mi komunikat "Karta nie jest podłączona." próbowałem 'cudownych rozwiązań windows", ale niestety nie skutkują. Jakieś pomysły? Przed formatem wszystko było ok. Za pomoc oczywiście lajki!

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma zadnego znaczenia model laptopa .... Nawet nie ma znaczenia model karty sieciowej ....

Moze sie spalila, w co watpie.

Sciagales system ? Jesli sciagnales jakas wersje mini czy jakas uproszczona to ktos mogl usunac z systemu nawiazanie polaczenia z internetem. Kiedys tak mialem sciagnalem z dupy wersje mini i nie moglem neta odpalic

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie ma zadnego znaczenia model laptopa .... Nawet nie ma znaczenia model karty sieciowej ....

Moze sie spalila, w co watpie.

Sciagales system ? Jesli sciagnales jakas wersje mini czy jakas uproszczona to ktos mogl usunac z systemu nawiazanie polaczenia z internetem. Kiedys tak mialem sciagnalem z dupy wersje mini i nie moglem neta odpalic

Oryginalny Windows 7 Home Premium SP1

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Znaczy chodzi mi o kratę sieciową bezprzewodową. Sorry, zapomniałem dodać.

#EDIT

Problem rozwiązany, wystarczyło zainstalować najnowsze sterowniki... xD

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...