Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Last Chaos Fantasy - błąd! POMOCY!

Miras22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj pobrałem last chaos fantasy i nie wchodziłem w grę. Dzisiaj wbiłem i zauważyłem jeden błąd, nie mogę otworzyć EKWIPUNKU? Czy ktoś wie jak to naprawić? Zauwazyłem,że jak klikam ekwipunek wyskakuje mi błąd taki jak na zdjęciu. Dziękuję i czekam na odpowiedź. :) Sorka,że na speedy,ale hostinigi mi dziś szaleją.. http://www.speedyshare.com/nCdQB/lastchaos.bmp

Opublikowano

Wczoraj pobrałem last chaos fantasy i nie wchodziłem w grę. Dzisiaj wbiłem i zauważyłem jeden błąd, nie mogę otworzyć EKWIPUNKU? Czy ktoś wie jak to naprawić? Zauwazyłem,że jak klikam ekwipunek wyskakuje mi błąd taki jak na zdjęciu. Dziękuję i czekam na odpowiedź. :) Sorka,że na speedy,ale hostinigi mi dziś szaleją.. http://www.speedyshare.com/nCdQB/lastchaos.bmp

Po pierwsze to co jest na ss to nie błąd, każdy tak ma, bynajmniej ja miałam jak tam grałam. Co do ekwipunku - spróbuj zmienić rozdzielczość i otworzyć, powinno pomóc.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że zły dział

To wystarczy raport. :)

Przepraszam, nie wiedziałem gdzie to wrzucić, a przeszukałem dużo tutaj tego i tak wyszło..

Jesteś pewien, że to ten błąd, który pokazałeś na screenie? Bo ten tekst z obrazka jest o jakimś zwiększaniu szansy...

Opublikowano

Dobra, dzieki za odpowiedzi, sprobuje z rozdzielczoscia,a co to ustawien resetowania nie pomoglo. :)

Zmiana rozdzielczosci nic nie dala, a te cos na postaci wyskakuje jak klikam ekwipunek i go nie wlacza. Wiec nie wiem o co kaman.

Opublikowano

Wrocilem z nowym info. :) Zainstalowalem gre od nowa i zauwazylem,ze pobieranie zatrzymuje sie na 35%, wtedy moge normalnie kliknac start i wchodzi do gry. Tym razem wylaczylem i wlaczylem jeszcze raz. Pobralo rzekomo wszystko,ale dalej nie moge wlaczyc EKWIPUNKU. Czy to jest spowodowane tym,ze gra buguje sie na 35%?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...