Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra ze starych czasow :P

lenek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! :D Chcialbym was zapytac czy moze nie wiedzie o jaka gierke mi chodzi tzn jej nazwe bo pamietam ze pare dobrych lat temu gralismy w z na z bratem chyba na ps2 i ja zapomnialem jak sie nazywa a mam ogomna ochote w nia zagrac :P no to tak przejdzmy do moich zapemietanych szczegolow:

to byla gra fps chodzilo sie jakis tam zonniezem chyba iii robilo misje pamietam ze gra toczyla sie w dziungli i w jakis innych rejonach strzelalismy prawdopodobnie doo chinczykow or shit no skosnookich mniejsza z tym pamietam tez ze byly miny z claymorow i ze byla taka opcja ze mozna przeciac linke cos w tym stylu :p haha byla tez misja co sie chodzilo w jakis malych chinskich tunelach wykopancych w ziemi i wiem ze przez droge zapalalo sie paleczki fluorescencyjne zielone i po jakiejs tam drodze byly zakrety i jakies chinole tam byly ;P haha i niezbyt wiecej pamietam ktos moze sobie przypomina cos z gory dzieki jakbyscie wiedzieli :) chciialbym sobie odswiezyc pamiec i zagrac w to :) btw. tooo bylo jakims okresie czasu kiedy w to gralem ok. 2002 - 2005/6

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

@Up w Cod 2 akcja się nie toczy w dżungli .

Jaka grafika ? Dobra ? Średnia ? Słaba ? Może Just Cause ? (1)

Wgl. pisz normalnie , a nie jak jakiś neo-kid .

?????

Opublikowano

@up hmmm grafika jak na te lata to nie za swietna prawda ? cos w ztylu wlasnie coda 1,2 oczywiscie mowie tutaj o grafice :)

# chill the fuck out xD pisze jak chce przeciez to nie jest zabrionione pisac po swojemu :)

Nie to nie just couse napewno tam ogolnie akcja sie toczyla w lasach,dzinglach i takich tam ii bylo to fps . Btw tam nie jedzilo siee niczym tylko byla jakas misja w stylu ze lecisz sobie helikopterem musisz cos tam rozwalic z gory iii landujesz z druzyna ii wlasnie za chwile byl moment zzz prezcinaniem miny pulapki

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Siemanko! :D Chcialbym was zapytac czy moze nie wiedzie o jaka gierke mi chodzi tzn jej nazwe bo pamietam ze pare dobrych lat temu gralismy w z na z bratem chyba na ps2 i ja zapomnialem jak sie nazywa a mam ogomna ochote w nia zagrac :P no to tak przejdzmy do moich zapemietanych szczegolow:

to byla gra fps chodzilo sie jakis tam zonniezem chyba iii robilo misje pamietam ze gra toczyla sie w dziungli i w jakis innych rejonach strzelalismy prawdopodobnie doo chinczykow or shit no skosnookich mniejsza z tym pamietam tez ze byly miny z claymorow i ze byla taka opcja ze mozna przeciac linke cos w tym stylu :p haha byla tez misja co sie chodzilo w jakis malych chinskich tunelach wykopancych w ziemi i wiem ze przez droge zapalalo sie paleczki fluorescencyjne zielone i po jakiejs tam drodze byly zakrety i jakies chinole tam byly ;P haha i niezbyt wiecej pamietam ktos moze sobie przypomina cos z gory dzieki jakbyscie wiedzieli :) chciialbym sobie odswiezyc pamiec i zagrac w to :) btw. tooo bylo jakims okresie czasu kiedy w to gralem ok. 2002 - 2005/6

Też w to grałem, tylko że na kompie. Za żadne skarby sobie nazwy nie mogę przypomnieć ale coś była związana z Vietnamem.

W tej grze, w bazie mieliśmy mały pokoik przypominający schowek?

76561198001815076.png
Opublikowano

@Up wlasnie wietnam! to wlasnie to! wiesz nie pamietam tego czy mielismy cos takiego :P jedynie pamietam to co wymienilem :)

a mozliwe ze to tez gralem na kompie juz nie jestem pewiien tego to bylo tak dawno :P

Mam panowie :)!

Gra Vietcong ! :)

Czyli graliśmy w to samo :)

76561198001815076.png
Opublikowano

@up2 juz szukam dl i jutro cisne caly dzionek w to zeby sobie przypominec te zajebiste klimaty :)! dzieki wielkie

7ad21c238ec2b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...