Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z rejestracją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem odnośnie rejestracji na jakimkolwiek serwerze minecraft w jakiejkolwiek wersji.

Problem wygląda następująco:

ceaa6af4fdbc79cam.jpg

I tak na każdym nowym serwerze na który chcę wejść i się zarejestrować.

Szukałam po necie i ktoś napisał że jest możliwość że osoba X wchodzi na serwery pod moim nickiem i się rejestruje.

Więc specjalnie znalazłam serwer który powstał (w trakcie sprawdzania) 20 minut temu i na nim też nie mogłam się zarejestrować, naprawdę mało możliwe żeby ktoś wykorzystywał mój nick WSZĘDZIE. Aż tak popularna ( o ile w ogóle ) to ja nie jestem.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Komunikat przedstawia Ci informację, że nie możesz założyć więcej kont, albo sobie robisz jakiś numer, lub masz coś nie tak z swoim ip, ew. serwer na którym chcesz się zarejestrować ma coś zbugowane.. AuthMe..

sygnatura.png

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek.

Opublikowano

niemożesz robić konto na tym samym ip możesz max 1 konto zarejestrować pisz do admina o unregister twojego starego konta i git ;)

Opublikowano

Komunikat przedstawia Ci informację, że nie możesz założyć więcej kont, albo sobie robisz jakiś numer, lub masz coś nie tak z swoim ip, ew. serwer na którym chcesz się zarejestrować ma coś zbugowane.. AuthMe..

Naucz się czytać, a później doradzaj. ja WIEM co ten komunikat oznacza, a pytałam o coś innego.

Ponadto na stacjonarnym jak również na laptopie mam dwa różne ip.

Usuń &appdata% i jeszcze raz zainstaluj minecrafta

Niestety nie pomogło, ponadto zwiększyłam pamięć wirtualną bo może lagi czy coś z tym związanego. Nic. Dalej to samo.

niemożesz robić konto na tym samym ip możesz max 1 konto zarejestrować pisz do admina o unregister twojego starego konta i git ;)

Kolejny spamer. Ja WIEM co ten komunikat oznacza. A do admina nie mogę napisać bo nie mogę sie zarejestrwoać? Magia.

Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie, proszę o dalsze wskazówki.'

Src z dziś przed chwilą, błąd się nie zmienia:

http://scr.hu/0gbd/l0u9p

Opublikowano

Nie ma tu żadnego Notcha czy jeba i magicznie nie rozwiążemy problemu... Musisz po prostu skontaktować się z administracją serwera (email / forum / czy co tam mają) i poprosić o rozwiązanie problemu (rejestrację konta).

PS. Ja obstawiam, że korzystasz już tylko z IPv6 i pluginy mają problem z rozpoznaniem Twojego komputera...

Opublikowano

Zrozumiała bym jesli miała bym problem na stacjonarnym lub laptopie. Ale mam różne ip, różne systemy, ponadto sprawdzałam nie jeden launcher. Więc wątpię aby coś było nie tak z tej strony. I nie liczę na magię. Liczę na osobę która kiedyś już to spotkała.

Opublikowano

Odrejestruj to konto i zarejstruj nowe oczywiscie powiadom admina o zmianach !

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...