Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Cannot

Trampp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem dotyczący wlączenia warrocka po pathowaniu wyskakuje mi błąd : error : Cannot launch child process (code:14001) może mi ktoś pomóc??

Opublikowano

8. Częsty błąd graczy : Error Cannot Launch Process Code : 14001 . Co zrobić ? :

Wyłącz AntyWirusa lub dodaj do wyjątków folder War Rock'a .

Wyciągnij wszystkie pliki War Rock'a z kwarantanny AW.

Przy wyłączonym antywirusie zrób check files.

Jeżeli nie pomaga , można poratować się pewnym antywirusem :

Można sobie pobrać program , antywirus - AVG

1. Otworzyć sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG

2. tools (Narzędzia) >advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)

3. add path (dodaj Ścieżkę)> znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

4. Naciśnij Apply ( Zastosuj ).

Opublikowano

Nie miałem antywirusa i wyskakiwal mi ten błąd postanowiłem sciągnąć tego antywirusa AVG i zrobić tak jak pisze ale niestety wyskakuje dalej ten błąd może mi ktos poradzić czemu tak sie dzieje ??? :(

Opublikowano

Kurcze... niewiem co jest znowu jakiś błąd wyskakuje jak włączam ten autoup update failed : cannot analyze the update information (8) :/

Opublikowano

1. Uruchom HSUpdate.exe -> X:\War Rock\Data\HShield

2. Uruchom autoup.exe -> X:\War Rock\Data\HShield\Update.

To jest alternatywna opcja, spróbuj.

Jeśli nie pomoże to wrzucę Ci mój folder i będzie działać :)

Opublikowano

zrobiłem tak jak napisałeś i nadal ten błąd :/ mogę prosić o podesłanie tego folderu?:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...