Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobiłem kolegę.

�Ryouzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może to zabrzmieć trochę dziwnie, ale mój kolega z przeciwnej klasy, gra w lola, tak samo jak ja i znajduje się w tej samej dywizji co ja. Brąz 1, kiedy dowiedziałem się, iż używa Bot of legends zerwałem z nim kontakt. Wczoraj grałem serię best of 5 kwalfikującą mnie do srebrnej dywizji, niestety w PRZECIWNYM TEAMIE trafił się on dwa razy pod rząd, najpierw zagrał katariną - 14/2 , potem ryzem 9/1. Bardzo mnie to zdenerwowało , że przegrałem przez niego, więc postanowilem się zemścić, mianowicie po szkole zawołałem kumpli i pobiliśmy go. Ma złamaną rękę, wybite zęby. Niestety dziś zgłosił to na policję, grozi mi coś?

Opublikowano

Detected troll..

@Topic: Z powodu jakieś obsranej gry pobiłeś kogoś? Zrozum, że poniżyłeś się. Grozi ci nadzór kuratora, sprawa w sądzie (w tym odszkodowanie [i to nie małe]), wywalenie ze szkoły? Masz naprawdę już pozamiatane ze swoim życiem, nie było to wcale potrzebne. I co.. Pobiłeś go i już czujesz się lepiej? Proponuję również jak najszybciej udać się do psychologa.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

I po co go biłeś ? Teraz tylko będziesz miał kuratora na 100%, będziesz musiał płacić odszkodowanie za złamaną rękę i nie wiadomo czy to nie pójdzie nawet do sądu, wystarczyło wyładować tą agresję którą miałeś w sobie na jakąś ścianę czy coś, przyjebać raz a porządnie to by ci przeszło...

Opublikowano

Wpierdol mu jeszcze raz. Dlatego, ze chce Cie sprzedac xD

P.S

Ja dostalem tylko kuratora na rok jak pobilem sprzedawczyka w szkole. Kuratorka przyszla w ciagu roku tylko 3 razy i odwolali mi kuratora :D. Szkola na wysokim poziomie i juz myslalem, ze mnie wywala ale nie wywalili. Tylko dyrektorka dala mi adres typa zebym poszedl i pobil tego co tam mieszka, bo chce zobaczyc jaki jestem kozak xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

ja miałem mieć kuratora za: nieszczenie mienia szkoły, pobicie pedała i jeszcze to wszystko nagrane było i na youtubie.
Ja bym jakoś spróbował się dogadać z tym typem.. chociaż z twoim zachowaniem lepiej nic nie załatwiaj, bo jeszcze mu czoło obijesz.

Opublikowano

O kur najepirw za to ,że używał bota obraziłeś się za niego.Tera grał w przeciwnej drużynie to go nabiłeś.Za takie niewiadomo co go pobiliście i to tak mocno jak by to tylko kilka siniaków nabiliście mu i to jeszcze w kilku na jednego.Psychiczny jesteś koleś ,raczej uzależniony już od tego lol'sa.Ludzie po co bić za takie nie wiadomo co.Rozumiem ,że ktoś jak by komuś takie świnsto zrobił to można napierdolić i to ostro.Ale nie za takie coś.

Wy to chłopcy bez skrupułów.Pytasz co ci grozi za to.Nie miałem takiej sprawy ,ale domyślam się ,że kurator sąd, odszkodowanie za tą reke i powybijane zęby to najgorsze wizytu u dentysty tanie nie są a wgl co wstawione zeby to nie swoje własne.I co najważniejsze to sumienie (jeżeli je masz).

1373701876-U969346.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...