Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Bol-nędzne zera.

�Ryouzaki

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. u?ywasz?

• tak
      1
    • nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak to znowu ja - Ryouzaki. ;)

Chciałbym poruszyć raz jeszcze temat pierdolonych bolowców - dzieci , które naciskają spację , aby wygrać.

Osobiście NIE TOLERUJĘ czegoś takiego i jeśli ktoś tego nie rozumie - wypierdalać z tego forum, nie jest ono dla was.

Normalni gracze kształcą swoje umiejętności, a Wy? Wy nic.

^,^

Zapraszam do dyskusji, trzymać poziom, szczyle.

Opublikowano

Dzięki za poparcie bracie, może zwalczymy to lewactwo na forum.

@Jak widać jeden z największych bolowców - Vanosh zbanował mnie za mówienie prawdy. JA SIĘ KURWA NIE DAM , JA SIĘ KURWA NIE DAM!

Opublikowano

Po co kolejny ten sam temat stworzony przez tą samą osobę? Masz 100% racji, jednak spamując tym tematem jesteś trochę jak BoL'owcy. Tylko gorszy, bo BoL'owca widzi się raz na 100000000000000000000000000000 gier, a ty na forum o jednym i o tym samym. Uspokój się, wyjdź na dwór i odstresuj się. Jeżeli jesteś coś wart to na BoL'owca wygrasz, on ma tylko szybsze combo (przeważnie).

@Up. Zbanował cię za spam.

@Edit.

Zapraszam do dyskusji, trzymać poziom, szczyle.

Pokazałeś swój poziom. Czyt. niski.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Niech sobie grają na tym bolu , jak ja to odpaliłem nie mogłem na tym gównie grać o wiele lepiej jest mieć satysfakcję z własnej wygranej a nie "wygranej za nas".Ale ogólnie nic do bolowców nie mam , jak chcą to niech grają na bolu ...

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Nie dopóki nie zwalczę tego gówna ;)

Spamem niczego nie zwalczysz, tylko na debila wychodzisz.

@Zagłosowane w ankiecie - Gram na bolu na botach.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Sam nie używam i dla mnie to jest idiotyczne żeby to używać, ale mądrze grając wygrasz z bolowcami i się nie przejmujesz tym czy używają. Wybijając się poza pewna ligę nawet bol nie wygra za nich meczu a oni nie będą posiadali umiejętności żeby sami coś mogli zrobić więc wybijaj się i nie przejmuj się takimi ludźmi.

Opublikowano

Powinieneś odczekać karę, a nie zakładać multikonto ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...