Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w csie... :o

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,kurwa mam takie zjebane lagi w csie ze jest to masakra... Nie grałem w csa ok. pół roku, postanowiłem sobie zainstalować no i zainstalowałem sobie wszystko ładnie,wchodzę do gry i już się zaczynają lagi... Wchodze do gry a tam masakryczne lagi,klatkowanie nie wiem o co chodzi. Kiedyś (na tym kompie) normalnie grałem w csa,wszystko ładnie śmigało i nigdy,nigdy nie miałem lagów nawet minimalnych w csie,a teraz nie wiem co jest... :O

Pobrałem sobie non steam i wszystko ładnie śmiga bez zadnych lagów,jak zainstalowałem na steam'ie to kurwa szlak mnie trafia ... Nie wiem co z tym zrobić,czytałem ze jakas aktulizacja to zjebała ale nie jestem pewie,moze ktos pomoc?

Nie będę wymieniać parametrów komputera ponieważ jak mówie grałem w csa i wszystko zajebiście chodziło,bez zadnego laga...

Windows 7

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Wejdź w bibliotekę gier na steamie, kliknij PPM na CS, następnie 'Właściwości' -> 'Ustaw opcje uruchamiania' i wpisz tam -nofbo -nomsaa

Opublikowano

Aktualizacja luty 2k13 Ci go rozjebała.

Przywróć go z przed tej aktualizacji.

Tutaj masz poradnik: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xwy1jBhOV74

No zrobiłem tak jak ty mówisz... Trochę więcej po kombinować musiałem bo jakiś błąd mi wyskakiwał i teraz wszystko śmiga... Tylko jest jeden taki problem. :O . Jak ktoś gada przez mikrofon to słysze głosy robotów czy jakiegoś innego gówna,co zrobić?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Nic.

Wgrałeś tą wersję sprzed aktualizacji, więc nic na to nie poradzisz.

Mogłeś zrobić to co ja Ci poradziłem, to by Ci pomogło.

Opublikowano

Nic.

Wgrałeś tą wersję sprzed aktualizacji, więc nic na to nie poradzisz.

Mogłeś zrobić to co ja Ci poradziłem, to by Ci pomogło.

Robiłem to i nie pomagało... :/

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...