Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryuozaki

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No hej, ból dupy że obrażam graczy BoLa? Zacznijmy od pierwszej rzeczy - BoL jest bez sensu, League of Legends to gra e-sportowa, więc cheatowanie w niej przeczy z jakimikolwiek zasadami logiki. Chcesz sobie cheatować to idź na Tibie albo Metinka, bo niestety, ale chcesz czy nie - Lol już jest sportem.

Po drugie, 'każdego wkurwia'. Nie, wkurwia tylko debili grających na bolu, których boli prawda, że mają problemy albo z samymi sobą albo koordynacją wzrokowo-ruchową.

Kolejna kwestia, bo zaraz zaczniesz argumentować, że to w końcu forum o cheatach. Ale ja przeciez nie zmieniam idei tego forum, dalej jest to Multi-Player-Cheats Forum, ale mamy tutaj spore community osób które są aktywne, ale na cheatach nie grają i podzielają moje opinie.

W mojej opinii doszło do conajmniej lekkiego nadużycia ze strony Vanosha.

Pozdrawiam, Ryu.

Opublikowano

Ugh, bez sensu. Napisałem post odwołujący, minęła ponad godzina, modzi przewinęli się przez dział a i tak nie ma mojego postu. Hell yeah.

Opublikowano

Modzi nie mogą akceptować tutaj postów. Naszą ideą jest cheatowanie, także obrażanie użytkowników, którzy używają cheatów jest nie na miejscu.

Ban jest słuszny.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...