Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Air Max / Buty

Mati_0504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem dzisiaj w galerii kupić sobie torbę na treningi i zauważyłem dużo świetnych butów. Co prawda nie przyglądałem się im jakoś szczególnie, ale widziałem tam Adidasy, Nike, Air Max i chyba wrócę tam jutro, żeby sobie jakieś kupić. W jakim przedziale cenowym powinny się one znajdować? Tak, aby było wiadomo, że są to oryginalne. Byłem w sklepie Nike więc raczej nie będzie tam podróbek ale pytam tak z ciekawości ile może to kosztować. I czy mogę w nich chodzić na siłownię (Air Max) żeby się mi tam od razu nie rozpierdoliły czy coś. Ćwiczenia zwykłem, rowerek, bieżnia, orbitrek i takie tam.

Hej.

Opublikowano

Airmaxy sądzę, że 350+. Moje Air Dictate 2 kosztowały 280zł w sklepie Nike a to jest tańszy model. Nie wiem jak z Maxami, ale moje Nike są wytrzymałe. Mam je 2 lata z czego mam je na każdym WFie, więc są wytrzymałe.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ok. No to spoko, myślałem właśnie coś koło takiej ceny. Możecie mi polecić jakieś fajne męskie modele? Wydrukuję zdjęcie i zapytam czy takie mają.

Opublikowano

Najbardziej charakterystyczne air maxy dzielą się na 90 i 1. Znajdują się w przedziale cenowym od 330(Najtańsze jakie widziałem) Do(Wydaje mi się, że w sieciówce droższych nie mają)550zł.

Buty są bardzo wytrzymałe, mam je ponad pół roku i sprawują się ekstra :)

Bez obawy możesz je brać na siłkę, zapewnią Ci większy komfort niż zwykłe buty.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

90 gófno ! miałem 3 pary i nie polecam ;)

teraz obecnie posiam 1 i jestem zadowolony, na allegro nie kupuj bo to fake zazwyaczaj, jak kupujesz to proś o numer seryjny buty i pudełka, w orryginalnych sklepach masz 100% legit.

Wiadomo w sklepie zapłacisz 500zł ale masz tą pewność że nie kupisz gowna które rozpada się po miesiącu :)

VSVP

Oj tu się mylisz

w sklepach można spotkać ładne sztuki po 700-800zł ;)

Opublikowano

Można zamknąć. Widziałem te fajne zielono czarne Air Maxy, które mi się podobały. Były za 550 ale sprzedawca mówił, że na siłownie się nie nadają. Polecił mi jakieś inne, specjalne pod siłownie, bieganie, ogólnie ćwiczenia. Też zajebiste z Nike, 500 dałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...