Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Słuchawki do 100 zł

Tabacashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sennheiser HD-201 miałem rok i postanowiłem je zmienić na nowszy model Sennheisera HD. Powiedzieć można o nich, że w tej cenie naprawdę dobrze wygłuszają dźwięki z otoczenia. Niektórzy twierdzą, że są przebassowane, mi to jednak się w nich najbardziej podobało, porządny bass. Polecam ci je;)

Opublikowano
Sennheiser HD-201 miałem rok i postanowiłem je zmienić na nowszy model Sennheisera HD. Powiedzieć można o nich, że w tej cenie naprawdę dobrze wygłuszają dźwięki z otoczenia. Niektórzy twierdzą, że są przebassowane, mi to jednak się w nich najbardziej podobało, porządny bass. Polecam ci je;)

Dla mnie to tam one pukały, bass mają hd202, ale jak kto słyszy.

Od siebie polecę Maxell Retro DJ, dobre słuchawki z fajnym basem, miałem przez chwilę i nawet bez wygrzania dobrze grały.

Jak już masz brać coś z wcześniej podanych to 681, ale miej na uwadze że mają klarowną i wysuniętą średnicę oraz górę, nie raczą użytkownika basem, jest go trochę za mało jak dla mnie chociaż zależy do jakich zastosowań.

Opublikowano

Najtańsze sensowne słuchawki z mikrofonem to GHS 1 i HMC 631, ale te znacznie wychodzą poza budżet.

A w tej cenie najlepiej te słuchawki wyżej polecane i osobny mikrofon ZM-MIC1.

Opublikowano

No Fatal1ty jak jesteś bassheadem możesz brać, wszystkie pasma zalane dudnieniem aż głowa drży. Nie polecam chyba że używane w okolicach 50 zł bo za cenę nówek dostaniesz używki K518 czy CAL

Mikro weź osobne, Zalman mic1 lub Trust Starzz

Opublikowano

Creative Fatal1ty Gaming HeadSet HS-800 kosztują trochę wiecej bo 150zł ale jakoś i wygoda boooooska. POLECAM

65125896611939284546.jpg
Opublikowano
Creative Fatal1ty Gaming HeadSet HS-800 kosztują trochę wiecej bo 150zł ale jakoś i wygoda boooooska. POLECAM

Kosztują 90 zł, nie wiem gdzie widziałeś je za 150 i który kretyn by tyle za to dał. Słuchawki bez wiszenia na czymś co poszerzy pałąk są średnio wygodne (moje przez noc są na jednym głośniku X140, pałąk ma już szeroki kształt zamiast eliptycznego) i jak wcześniej pisałem to bardziej nauszny subwoofer o słabej jakości. I mają dość słaby mikro w porównaniu do każdego innego za kilkanaście/dziesiąt zł.

Opublikowano

Dla mnie to tam one pukały, bass mają hd202, ale jak kto słyszy.

Od siebie polecę Maxell Retro DJ, dobre słuchawki z fajnym basem, miałem przez chwilę i nawet bez wygrzania dobrze grały.

Jak już masz brać coś z wcześniej podanych to 681, ale miej na uwadze że mają klarowną i wysuniętą średnicę oraz górę, nie raczą użytkownika basem, jest go trochę za mało jak dla mnie chociaż zależy do jakich zastosowań.

Bo to jest niebo a ziemia.

HD 201 wgl nie przylegają do głowy, wręcz odstają gorzej niż słuchawki za 20zł z tesco, gdyby nie to, to byłyby i dobrą propozycją, ale tak to nawet nie mają startu do 202.

Fatalitek nie bierz, bo to fatalny wybór, już lepiej HD202 / superluxy + zalmana i tyle w temacie, do 150zł dobrego headseta nie znajdziesz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Zależy jak kto korzysta z słuchawek. Ja mam je ponad rok i nic się z nimi nie dzieje :) Trzymam na półce leżą spokojnie, głośniki działają. Może wspomnę, że mam wersje Gold Edition, :D już jej nie robią ale można dobre używki poszukać.

65125896611939284546.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...