Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam! Forum!

dexjuko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zapraszam!
Nowe Forum!
x

Edytowane przez Dektored
o.O reklama

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

CMUser , (nie powiem tego na E... bo to gowno nie ,,dyskoteka" graja gowno i jest gownem i dzieci neo tego sluchają i sie podniecają tak samo jak wixiarze hazelem... ale nie bede z Toba dyskutowal na temat muzyki) uzywasz slowo zal... kazdy ma prawo do zalozenia czegos czego sie chce owszem wiem ze to naprawde jest chore reklamowac inne forum na jeszcze inniejszym forum... jezeli mam wyrazic Swoja opinia na ten temat to pozostaje przy tym forum , dlaczego? Otoz dlatego ze mi to forum nie przeszkadza , jestem przyzwyczajony do polskiej ,,solidarnosci" jezeli komus przeszkadza to forum to prosze droga wolna , i tak 99,9% userow ktorzy pojda na inne forum i mysla iz ktos bedzie za nimi tesknil wlasnie NIE nikt nie bedzie napewno udzielal pewnych informacji dlatego zeby ktos zostal na tym forum... life is brutal ;] ((a nie get a life kids:P))

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano
wiem ze to naprawde jest chore reklamowac inne forum na jeszcze inniejszym forum...

dlaczego chore? Dyskusja o zalozeniu private trwala od dosc dawna i to bylo tylko kwestia czasu kiedy ktos zalozy takie forum. A w ten sposob osoby odwiedzajace MPC ktore byly zainteresowane takim dzialem, a ktory nie zostal zalozony z tych czy innych powodow, maja okazje sie o tym dowiedziec. Co prawda mogl zamiast tego podac swoj nr gg z info w stylu "zainteresowani dzialem private kontakt pod nr gg xxxxx" unikajac w ten sposob zlamania punktu 8 regulaminu globalnego MPC

8. Na mpcforum.pl jest zakaz reklamowania innych for. Za reklamę forum określa się też informację o tym, że ma się chęć stworzenia takowego.

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...