Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek gry i SB

Przeterminowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chodzi mi o to czy jest ses grac w nfs jesli nie zamiezam wydacac kasy i czy moge osiagnac to samo co ludzie ktory wywalaja kase

Jest sens, jest nowy system rotacji aut, dzięki któremu można zakupić świetne auta za IGC (gotówkę w grze).

http://www.mpcforum.pl/topic/1087494-info-26-samochodow-za-igc-zostanie-wycofane-nowe-samochody-na-weekend-za-igc/

Dodatkowo w każdy weekend ma być udostępniane auto "specjalne" za gotówkę w grze.

Kolejnym argumentem są osiągnięcia, dzięki którym można zdobywać ciekawe nagrody (m. in. auta, części, umiejętności, części tuningu wizualnego) ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Tak, bez problemu możesz rywalizować z innymi graczami i wygrywać bez wydawania SB.

W klasach E/D/C/B i A za IGC można kupić auta, którymi z powodzeniem można wygrywać z wozami za SB.

Co 2 tygodnie są rotacje aut za IGC, a ostatnio zostało to trochę poprawione i ulepszone.

Opublikowano

Ja tu rozwinę cały sens grania bez bostów nie do konca będziesz mógł rozwinąć się jak ludzie wydający kasę np jest osiągniecie w którym po skączeniu maks osiągniecia tak zwane 5 gwiazdkowe dostajesz ccx a żeby osiągnoć maks musisz mieć 150 miejsc w garażu a maks masz 7 darmowych miejsc w garażu kolejne jedno dodatkowe miejsce kosztuje 500 bost dajmy kolejny przykład jak wiecie że ciężko wydropić naprawde dobre cześć tuningu żeby rozwalać gości w s klasie którzy mają dobre samochody za dużo bostów

634534203295449218.png
Opublikowano

Sam zacząłem parę dni temu, nie używając boostów. Na 7 lvlu w dragach pokonywałem 25-30 lvle (bez hacków na kasę/exp). Jak widać jest to możliwe, jest sens grania. Sam się pościgasz, zdobędziesz osiągnięcia, części, nowe auta... zupełnie inaczej na to popatrzysz ;)

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...