Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy da sie oszukac female go4lol

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,otoz mam pytanie ,czy jesli z kumplami zalozymy konto esl damskie tzn all info " naszych kolezanek " to bedziemy mogli grac female go4lole ,bez problemu ,czy trzeba jakos udowodnic czy sie jest dziewczyna :P ?

kxAyLut.png

Opublikowano

buiahahahah, bo co ? na panów rady nie dacie to idziecie na female , bo nizszy poziom? i tak ryza nie dostaniecie, frajerzy.

Opublikowano

Jestem graczem platyny 1 ,to tak prawda nie zoownie ludzi z diamond 1 . Dlatego , te pytanie kieruje do MPC .

#EDIT

FEJM ROSNIE , SELEX TO PRZEGLADA

kxAyLut.png

Opublikowano

Jestem graczem platyny 1 ,to tak prawda nie zoownie ludzi z diamond 1 . Dlatego , te pytanie kieruje do MPC .

#EDIT

FEJM ROSNIE , SELEX TO PRZEGLADA

myślał, że to jakiś nowy skrypt

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Powiem Ci tak. Jeżeli koleżanki nie wyrażą zgody, to tego nie rób bo naprawdę, możesz mieć wtedy przejebanie i to nie w lolu, tylko pod względem prawnym.

A tak to raczej wątpię zeby były jakies problemy.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Nikt sie raczej nie czepi, ale no bez przesady, jak sobie nie dajecie rady na normalnym go4lolu, to potrenujcie sobie a nie wybieracie łatwiejszą droge ;-;

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Raczej można, ale nie radził bym wam tego.

Nie lubie takich rzeczy i gdybym wiedział że to zrobiliście zgłosiłbym was a wtedy byście mieli poważne problemy ;)

Oszustwo to oszustwo a ja tego nie toleruje.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Co za debil XDDDDDDDDDDDDDDD

Widziles kiedy jak wyglada female go4lol ?!

Kill yourself srsly.

#Uno.

Grajać female go4lola musisz siedziec na ESL'owym Teamspeaku gdzie odbywa sie cały mecz więc tylko jeśli uszlyszą męski głos w drużynie - dyskwalifikacja.

NIE NIE MOŻNA GRAĆ BEZ TS'A.

#Dos.

Jeśli jesteś na poziomie topicku jaki założyłeś to:

MaxFlo.Pandas i GF.VainVixen i tak Ci nakopią... bo zakładam że jesteś max goldem < pewnie wyboostowanym xD >

#Tres.

Szkoda mi słów na takich ludzi, bo gram w female teamie i gotuje się we mnie, już kiedyś był taki przekręt i dostali dożywotnie bany na ESL'a

Pozdro GF Jokki <3

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Idzcie na normalne go4lol czasami enemy drużyny grają na poziomie max gold 3 potem jak wędrujecie wyżej to są tym bardziej silniejsi przeciwnicy ale nie musisz się martwić graj normalnie go4lol bez zadnych zmian płci bo będziesz miał problemy.

Opublikowano

Witam ,otoz mam pytanie ,czy jesli z kumplami zalozymy konto esl damskie tzn all info " naszych kolezanek " to bedziemy mogli grac female go4lole ,bez problemu ,czy trzeba jakos udowodnic czy sie jest dziewczyna :P ?

będziesz musiał pokazać cycki

Opublikowano

Idzcie na normalne go4lol czasami enemy drużyny grają na poziomie max gold 3 potem jak wędrujecie wyżej to są tym bardziej silniejsi przeciwnicy ale nie musisz się martwić graj normalnie go4lol bez zadnych zmian płci bo będziesz miał problemy.

Nie graj nigdy w go4lol. Co więcej, nie miej nigdy 30 lvl - pisz posty.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...