Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z CA NA

szyszeq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pewien problem. Znudził mi się juz CA EU i postanowiłem zagrać na NA. Zmieniłem ip na Amerykańskie niby git a tu nagle przy logowaniu pisze ze konto zostało zdezaktywowane. Wchodząc na strone combatarms.nexon.net (ameryka) z tego nowego ip nie mogę sie zalogować nawet na gmaila żeby to potwierdzić. Wiec gdy przywracam własne i aktywuje jest git. Znowu daje Amerykanskie zeby sie połaczyć i znowu pisze że konto zdezaktywowano :( Jeśli ktoś wie co trzeba zrobić to prosiłbym o pomoc

Opublikowano

Wiesz widze ciągle że polacy wrzucaja filmy z CA NA ja używam programu VPN autoconnect i nie wiem co zrobic by to dzialalo

Opublikowano

Wiesz widze ciągle że polacy wrzucaja filmy z CA NA ja używam programu VPN autoconnect i nie wiem co zrobic by to dzialalo

Są też płatne VPN, może na nich grają w NA, bo na darmowym nie zagrasz, będziesz miał takie lagi że po zalogowaniu się będziesz miał cały czas crashe.

Opublikowano

Są też płatne VPN, może na nich grają w NA, bo na darmowym nie zagrasz, będziesz miał takie lagi że po zalogowaniu się będziesz miał cały czas crashe.

Tylko jest problem z zalogowaniem o to chodzi bo zeby aktywowac konto musze wejsc na gmaila a zeby tam wbic musze miec EU ip i jak wbijam aktywuje zmieniam na NA to mi w combacie pisze ze konto zdezaktywowane

Opublikowano

Tylko jest problem z zalogowaniem o to chodzi bo zeby aktywowac konto musze wejsc na gmaila a zeby tam wbic musze miec EU ip i jak wbijam aktywuje zmieniam na NA to mi w combacie pisze ze konto zdezaktywowane

Czym zmieniasz to IP? Jakimś programem typu IpHide czy inne? Jak tak to nigdy ci to nie zadziała. CyberGhost VPN - na takim byś zagrał ale trzeba mieć premium żeby zmienić na USA. Ostatnio był miesiąc i dla wszystkich premium było za darmo - to działało, niestety już dawno nie było trial premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...