Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] doświadczonego pomocnika

baszczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od dłuższego czasu myślę o postawieniu własnego serwera MuOnline. Opracowałem swoją konfigurację i wydaje mi się ona sensowna. Niestety to nie wystarczy bym postawił serwer. Nigdy tego nie robiłem i nie chce tego schrzanić na wejściu.

Zakładam temat, bo szukam osoby, która jakieś doświadczenie w tym zakresie już posiada, zna dobry, niedrogi hosting takiego serwera i strony WWW. Oczywiście osoba ta otrzyma GM i liczę na dalszą współpracę

kontakt GG: 48494863

kontakt email: sebastian94pietrzak.interia.pl

Opublikowano

Witam,

Od dłuższego czasu myślę o postawieniu własnego serwera MuOnline. Opracowałem swoją konfigurację i wydaje mi się ona sensowna. Niestety to nie wystarczy bym postawił serwer. Nigdy tego nie robiłem i nie chce tego schrzanić na wejściu.

Zakładam temat, bo szukam osoby, która jakieś doświadczenie w tym zakresie już posiada, zna dobry, niedrogi hosting takiego serwera i strony WWW. Oczywiście osoba ta otrzyma GM i liczę na dalszą współpracę

kontakt GG: 48494863

kontakt email: sebastian94pietrzak.interia.pl

jeśli masz gg wejdz na niego , odezwji się na gg lub priv :)

Opublikowano

Prowadziłem kilka sporych serwerów MUO jako admin techniczny, każdy z serwerów stał ponad 3 lata. Jak masz na myśli coś sensownego i rozważne ofert to bij na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...