Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] L96A1 Holidays wolf

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo tak. mam psy m416 cqb psy i planuje kupić jakąś fajną snajpe na perma która ma podobne / takie sama parametry jak TPG1 pro. Tak samo z smg.

Opublikowano

Z smg to możesz spokojnie kupować evo, nie pożałujesz. Może i nie jest to najlepsza snajperka w ca, ale mi bardzo przypadło do gustu MSR, jeśli chodzi o campienie. Jeżeli tak bardzo chcesz z tych eventów, kup tego TPG, to dobra broń.

Opublikowano

Kupuj l96 bo jest w Chuj lepsza od.tych.co tu wymienili widocznie nie graliscie holim

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

up

szybki reload

mały recoil

jaki joke

reload powolny (ślimak)

Recoil potrafi wypierdolić celownik w góre

ale snajperka tak czy siak dobra jest

lepiej kupić psy L115a3 lub AW

Opublikowano

up

szybki reload

mały recoil

jaki joke

reload powolny (ślimak)

Recoil potrafi wypierdolić celownik w góre

ale snajperka tak czy siak dobra jest

lepiej kupić psy L115a3 lub AW

Panie ... Po pierwsze to po co Ci szybki reload w campieniu ? Po drugie, jeśli wiesz jak używać snajperki, dasz sobie rade z tym twoim "recoilem". Btw, to nie jest recoil tylko odrzut :*.

Opublikowano

Panie ... Po pierwsze to po co Ci szybki reload w campieniu ? Po drugie, jeśli wiesz jak używać snajperki, dasz sobie rade z tym twoim "recoilem". Btw, to nie jest recoil tylko odrzut :*.

Co jak co ale znajomość języka angielskiego powala ;) Recoil = Odrzut ale co tam....

może napisze tak.. potrzebuje zajebistej snajpy do kampienia. Czekam na propozycje :). Cena nie gra roli

Ja zawsze przepadałem za TPG- Pro lub WA-2000 ;)

Opublikowano

może napisze tak.. potrzebuje zajebistej snajpy do kampienia. Czekam na propozycje :). Cena nie gra roli

Do campy z szybkim switchem to tylko tpg1 pro. Jak coś wolniejszego to subsonic lub ew auto wa 2000

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...