-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
RuskoPL
RuskoPL
Przepraszam, że napiszę to krótko i niestarannie, ale nie chcę mi się drugi raz rozpisywać (po napisanie długiego posta przeglądarka się wyłączyła <_< )
Mam radiówkę 6mb/s i stałe ip, lecz gdy użyję programu typu Cyber Ghost vpn i zamienię IP na jakieś inne to nagle wszystko działa tylko ostro zamula przez co gra np. w BF4 to masakra.Od kilku dni nęka mnie 1 problem, niektóre domeny nie chcą się włączyć (Na Google Chrome, IE, Firefox więc to nie wina przeglądarek) np. gdy chcę wejść na kinomaniak.tv wyświetla mi się komunikat "Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną kinomaniak.tv ", podobny problem mam z Origin, gdy go włączę to po ok.1 min ładowanie wyświetla się okienko gdzie się mogę zalogować, ale nad nim piszę "Logowanie online jest obecnie niemożliwe",a po próbie zalogowania się wyświetla się 2 kumunikat "You must be online when logging in for first time". Próbowałem przeróżnych sposobów wyłączałem zaporę, antywirusa, czyściłem ciasteczka, rejestr. Lecz nic nie pomaga, więc proszę o pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.