Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nagłe spowolnienie procesora.

Rzary.

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Mam bardzo dziwny problem, wszystko w komputerze zaczęło strasznie wolno chodzić. Między innymi, gry, internet, a nawet jak coś robię w systemie, skaczę po folderach, czy coś. Mam włączone zaledwo Youtube, jakieś inne strony, xfire, skype i gg. A chodzi jakby miał włączone 19203812093182 gier. Nie wiem co mu się stało. Pokaże Wam na ss'ach o co mi dokładnie chodzi.

http://scr.hu/12vr/7uxjv

Tutaj można zobaczyć, co mi ''czerpie'' procesor. Nie mam pojęcia co to jest.

http://scr.hu/12vr/kbfud

Tutaj wykorzystanie procesora. Nie wiem co o tym sądzić, wszystko wyłączone a tak chodzi. Nigdy tak nie było.

Procesor to : e7300 , 2.6 ghz - oc do 3.1 ghz

Windows 8

Proszę o jakieś porady, czy coś. :/

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi ci o proces bezczynności systemu? chyba sama nazwa mówi za co jest odpowiedzialny :D im więcej ma "numerków" obok siebie tym mniejsze zużycie procka. pewnie jakiś wirus ci się wdarł na kompa. Dr web cure it i skanuj.

Opublikowano

Polecam zainstalować program CCLeaner i wyłączyć niepotrzebne programy z autostartu , lub jeżeli nie chcesz się bawić w programy polecam wpisać z zakładkę " Uruchom bądź wyszukaj " (nie znam sie za bardzo na win8 wiec przepraszam ) Wpisać polecenie " msconfig " i w zakładce "uruchamianie bądź rozruch " wyłączyć procesy które pożerają procka , myślę , ze pomogłem .

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...