Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gladiator z mieczem dwuręcznym?

Sashimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie topór... glad ma do wyboru jeżeli dobrze pamiętam Pole (nie wiem, jak to tłumaczyć na polski, włócznia?) albo wielki miecz "greatsword", czyli ten wielki miecz. Pole do pvp dobre, sword do pve

Opublikowano

To dobre :D Sword czyli teraz mówisz o GS czy o dualach bo sie pogubiłem ...

O GS. Duala'a mu się na początku nie opłaca. Grałam gladem i spokojnie można bawić się GS'em d czasu wydropienia Spear. Takie jest moje zdanie

Opublikowano

Nie wciskaj nowym graczom kitu że Pole do pvp a GS do pve bo jest to bzdurą.

Nie jest. Sa różne opinie co do tego, ja wypróbowałam taki i uważam, że to jest najlepsze. Wiele osób się ze mną na ten temat zgodzi. Może ma słabsze dmg, ale według mnie bardzo dobrze sie nim expi.

Opublikowano

No do 20 lvla to ja tez moge poexpic i powiedziec ze bylo SUUUUPER.

Niech sam wypróbuje, co mu bardziej odpowiada. Taka prawda jeśli chodzi o glada. Widziałam wielu dobrych gladów latających z gs'ami na farmach.

Niektórzy sobie expia pole i uważają, że jest super, inni gs'ami i tez sądzą, że jest to dobre.

Opublikowano

Z Pole masz szansę na duże hity natomiast z GS masz stabilniejszy dmg szybszy weaving i animacje skilli i dużo by tu wymieniać.

Pole do pvp dobre, sword do pve

:( Nie eeee

Ja osobiście na alcie latam z GS i Pole i nie widze jakiejś kozackiej różnicy.

Oblookaj ,na yt masz wiele filmików gladka z Pole lub gs i jak w pvp sobie nimi radzą :)

Nie czaruj.

Opublikowano

Z Pole masz szansę na duże hity natomiast z GS masz stabilniejszy dmg szybszy weaving i animacje skilli i dużo by tu wymieniać.

:( Nie eeee

Ja osobiście na alcie latam z GS i Pole i nie widze jakiejś kozackiej różnicy.

Oblookaj ,na yt masz wiele filmików gladka z Pole lub gs i jak w pvp sobie nimi radzą :)

Dlatego napisałam, że jest to kwestia indywidualna, dwa posty wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...