Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy pójdzie mi Ghosts?

pSlav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy będę mógł grać w Ghosta na tym sprzęcie?

Procesor: Pentium(R) Dual - Core CPU E5300 @ 2.60 GHz
Ram: 4GB
Karta graficzna: Nvidia Geforce 9600gt
System: Windows 7 Home Premium 64 bit
Internet: 8 MB
Opublikowano

4 GB ramu - nie.

CoD pójdzie na minimum 6 GB ramu, procesor też nienajlepszy.

Chodzi Ci oto, że nie odpalę po prostu Ghosta, czy że będę miał ogromne ściny przez ten ram? Jeżeli to 1, to przecież już jakiś czas temu wszedł oficjalny fix, zmniejszający ilość potrzebnego ramu.Chodzi mi o to czy będę mógł po prostu pograć na najniższych chociaż.Minimalne wymagania BF 4 spełniam to w nowego CoDa nie pogram?

Opublikowano

4 GB ramu dla BF4 to też mało.

Są to jednak minimalne wymagania, ale odpalając jakieś programy w tle lub ustawiając średnią grafikę - nie da się grać.

Niestety, takie gry z taką grafiką dużo wymagają.

Opublikowano

@up piszesz jakby ram w kompie był najważniejszy ;____;

Jest szansa na minimalnych ale to dosłownie minimalne off wszystko i rodziałka HD lub 800x600

76561198122231440.png

Opublikowano

@up piszesz jakby ram w kompie był najważniejszy ;____;

Jest szansa na minimalnych ale to dosłownie minimalne off wszystko i rodziałka HD lub 800x600

To jest sens kupowania tej gry na ten sprzęt? Będę mógł grać w miarę płynnie na najniższych?

Opublikowano

4 GB ramu - nie.

CoD pójdzie na minimum 6 GB ramu, procesor też nienajlepszy.

Co ty pierdolisz już dawno wyszła łatka która umożliwia granie na 4 gb, ale z tym prockiem i kartą nie masz co liczyć na więcej niż 25 fps.

Opublikowano

Co ty pierdolisz już dawno wyszła łatka która umożliwia granie na 4 gb, ale z tym prockiem i kartą nie masz co liczyć na więcej niż 25 fps.

Nie jestem fanboyem CoD'a, może jestem niedoinformowany, ale czy nie możesz mi zwrócić uwagi normalnie, z kulturą?

Łatka nadal nie zmienia faktu, że gra na 4gb ramu i takiej grafice będzie normalna.

Opublikowano

No to w końcu opłaca się kupić czy ciężko wam stwierdzić, jak to będzie się zachowywać na tym sprzęcie? Pogram na najniższych + gamebooster czy sobie odpuścić? Jeżeli na tym sprzęcie nie da się grać w Ghost'a to co bym musiał zmienić w nim, żeby pograć na najniższych?

Opublikowano

Zmień CPU , MOBO , GPU i zasilacz koszt około 700-800zł

Możesz spróbować odpalić

76561198122231440.png

Opublikowano

Nie jestem fanboyem CoD'a, może jestem niedoinformowany, ale czy nie możesz mi zwrócić uwagi normalnie, z kulturą?

Łatka nadal nie zmienia faktu, że gra na 4gb ramu i takiej grafice będzie normalna.

Ja też nim nie jestem, sorry trochę mnie poniosło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...