Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zawsze mały problem jestem dobrym graczem (oczywiscie hakowalem) ale tera mam windows7 i nie dziala polowa hackow ale wrocmy do tematu na Blue Storm mialem staty 30 kill 6 death wszyscy mowil ze jestem hak itd. ja do nich odpowiadam najczesciej ze dobrze gram i tyle i za to dostalem BANA za staty 30 kili 6 death i co ja mam zrobic? Poprostu umiem grac a moze byl fart ze slabi kolesie czasem mam staty 40 kili 36 death i to sa normalne ale czaem mam tak jak dzis 30 kill 6 death i BAN i to jest posrane i zglaszam skarge jesli ma ktos pomysl jak wybrnac z tego problemu to prosze o napisanie Z GORY DAJE 5

Opublikowano

Musisz grać słabiej xD

Co ja był dał żeby twórcy Warrocka zrobili jakiś serwer dla graczy pro..... [ np od 15 lvl-a...]

Opublikowano

up zmniejsz troche sygne

a co do tematu

ja tez dostalem kiedys bana za dobre staty

napisalemm ticketa cos tam zrobili i po tygodniu mi konto odbanowali

jaki miales lvl bo jak mniej niz 30 to sie nie oplaca pisac bo 30 lvl to sie szybko nabija

a masz wziete jak sie logujesz save id? jesli tak to nawet jak hackowales na innym koncie to dostaniesz na wszystkie ktore logowaly sie na twooim kompie

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano