Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kody na skiny

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie kodów odblokowujących skiny do postaci.

1. Skąd one się biorą ? Nie chodzi mi o to, że mogę je wygrać w konkursach itp, tylko skąd inni je biorą. Czy działa to na zasadzie, że możesz wykupić 20 kodów na tą samą skórkę tylko po promocyjnej cenie?

2. Czy taki kod odblokowuje postać + skina czy samego skina?

3. Osobiście kupiłem 41 skinów za własną kasę, trochę na to wydałem. Tutaj kolega wyjawił mi tajemnicze hasło: Streamy. Oglądajac streamy dostał bodajże już 14 skinów. Po co więc wydawać kasę skoro można chwile pooglądać i coś wyłapać ? Tutaj nasuwa się pytanie: Czyje streamy oglądać by móc wzbogacić się o pare skórek? :)

4. Czy jeśli dostanę kod na streamie działa to na zasadzie kto pierwszy wpisze, trzeba liczyć na szybkość komputera i szczęście? Czy jest limit czasowy na wykorzystanie tego kodu?

Dzięki z góry :)

Opublikowano

1.Rozdawane są na turniejach, w różnych konkursach itp. - Przez RIOT.

2. Jak nie posiadasz postaci, to również postać:)

3. Na przykład podczas IEM Shanghai na ESL.TV Poland rozdawali:)

4. Chyba kto pierwszy - jak podadzą go publicznie, lecz oczywiście wszystko zależy od sytuacji i mogą Ci wysłać na pw.

Opublikowano

1. Nie. Po prostu riot daje kody stremerom, stronom, itp. (np. alienware)

2. Tak

3. Zależy. Z polskich: Dis, z zagranicznych: Ocelote

4. Kto pierwszy ten lepszy ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie kodów odblokowujących skiny do postaci.

1. Skąd one się biorą ? Nie chodzi mi o to, że mogę je wygrać w konkursach itp, tylko skąd inni je biorą. Czy działa to na zasadzie, że możesz wykupić 20 kodów na tą samą skórkę tylko po promocyjnej cenie?

2. Czy taki kod odblokowuje postać + skina czy samego skina?

3. Osobiście kupiłem 41 skinów za własną kasę, trochę na to wydałem. Tutaj kolega wyjawił mi tajemnicze hasło: Streamy. Oglądajac streamy dostał bodajże już 14 skinów. Po co więc wydawać kasę skoro można chwile pooglądać i coś wyłapać ? Tutaj nasuwa się pytanie: Czyje streamy oglądać by móc wzbogacić się o pare skórek? :)

4. Czy jeśli dostanę kod na streamie działa to na zasadzie kto pierwszy wpisze, trzeba liczyć na szybkość komputera i szczęście? Czy jest limit czasowy na wykorzystanie tego kodu?

Dzięki z góry :)

1.Na allegro,ebay'u są czasami takie promocje.

2.Tak,przez to że dużo osób nie ma takich postaci i kody byłby zbędne.

3.Tak,dodatkowo złapiesz jakiegoś skilla,a często rozdawają jakieś kody.

4.Najczęściej jest to jednorazówka-kto pierwszy ten lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...