Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto Zagrać?

yellow;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie do osób grających już jakiś czas w tibię.

Czy warto zagrać w tę grę? Aktualnie praktycznie nie o niej nie wiem, lecz są poradniki. Chodzi mi głównie o to czy w tej grze zdarzają się często kradzieże kont? Jeśli tak to czy takie skradzione konto łatwo jest odzyskać? Także zauważyłem iż jest dużo różnego rodzaju botów, tak więc kolejne pytanie czy w grze spotyka się dużo botów? I też takie pytanie słyszałem od pewnej osoby iż jeśli nabijemy jakiś tam lvl dane konto można sprzedać za dość dużą sumę, czy to prawda?

Podsumowując, najważniejsze pytanie : Warto zagrać? Tak - dlaczego? , Nie - dlaczego?

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Według mnie warto, dlaczego? Gra nam oferuje spory świat i różne opcje które na próżno szukać nam w nowszych MMO. Ma swój własny niepowtarzalny klimat. Jeśli nie jesteś gościem dla którego grafika to 90% gry, śmiało graj! Co do kradzieży to możesz przy rejestracji wygenerować kod ~20 znaków i zapisać sobie gdzieś. Mając ten kod możesz odzyskać konto(gorzej z itemami jeśli trafimy na bardziej ogarniętego złodzieja). Gorsza sytuacja jest z botami... nie wiem jak teraz ale jakieś pół miesiąca temu na non-pvp była ich masa. Na światach pvp sprawa jest już łatwiejsza bo jeśli nam się uda to zabijemy bota + cały loot dla nas :) Jeśli zaczynasz grę to pisz, a może się dołącze.

Opublikowano

@up no właśnie zastanawiam się czy nie zagrać, gra pewnie nie ma super wymagań więc coś dla mnie, grafika nie musi być jakaś nieziemska, tylko jak wspomniałeś liczy się klimat tej gry :D

+ przydały by się jeszcze jakieś opinie ;]

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Miałem zamiar zagrać ostatnio ale. Dużo botów, mało graczy na non-pvp, nudzi się samemu grając, chciałem zagrać na Aurorze bo tam jest exp x2 ale są kolejki (dużo graczy na świecie i mało slotów) a na pacca (premium account - większe przywileje, min. można omijać kolejki) szkoda mi kasy ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

@up mhm, rozumiem. No ja też nie chcę wydawać kasy, wolałbym grać za darmo.

Jeszcze kilka opinii by się przydało. Za dotychczasowe dzięki :)

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Moim zdaniem gra jest beznadziejna i nie warto marnowac na nią swojego czasu.

Serwer PVP 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25566

Serwer SkyBlock 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25567

Serwer Survival+Frakcje 1.7.2 IP: Mc-Team.pl

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc, to każda gra, to strata czasu... Ale jeśli chcesz już w coś pograć, to polecam ci Tibie. :P

Opublikowano

Pacca mozna kupić za pieniądze w grze, na no-pvp były i bedą boty, grać warto. Oferuje nam wielkie mapy, dużo zabawy, masę questow itp.

Opublikowano

Gdzieś ostatnio logowałem z ciekawości zobaczyć co pozmieniali... szczerze to tak schrzanili tą gre że bardziej się już chyba nie da Moim zdaniem! Bez Pacca nie ma opcji w to pograć, na rewirze dla ludzi bez premi wszyskie expowiska dosłownie pozajmowane... porażka

lecz jeżeli spojrzeć na to z innej strony, ta gra zawsze bedzie miała swój nieśmiertelny klimat ;) pamiętam swój pierwszy annihilator :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...