Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początki

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Ok. 3 dni temu zacząłem grę w NFS World. Stąd mam do Was parę pytań, mianowicie:
- Czy jest opcja kupienia SpeedBoostów za kasę? (chodzi mi o kasę w grze, bo za PLN to wiem ;) ),

- Czy są jeszcze jakieś aktywne kody? (Na Audi A1 już mam),

- Czy jest jakiś sposób na zarobienie SpeedBoostów w grze? Bez kupowania za PLN oraz bez kupowania za kasę w grze (jeśli się da),

- Jak szybko zdobyć dobre części?

- Ciężko jest zdobyć klasę A/S? ;)

Tyle póki co, dzięki za pomoc ;)

Miłej nocki.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

1. Niestety nie ma. Możesz robić bezpłatne ankiety, ale to marny zyska (bardzo marny).

2. Oprócz Audi tymczasowo nie ma, ale w Święta pewnie coś będzie. :P

3. Jak wyżej.

4. Wyścigi. Sprinty, Dragi. Kasę można za to dropić bootem. Kilka godzina i masz 9.999.999 IGC. :)

5. NIeee. :) Z IGC (waluta w grze) łatwo klasę A (duży wybór), ale z S to już bardzo ciężko bez SB.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dzięki za odp.

Możesz jeszcze mi powiedzieć jak działa ten bot na kase? Co robi?

Aktualnie są dwa boty na kasę i exp, działają one w podobny sposób, wykonują przyspieszone pościgi.

Pursuit Bot:

http://www.mpcforum.pl/topic/1064675-141013-pursuit-bot/

FLPR Bot:

http://www.mpcforum.pl/topic/964267-061113-flpr-bot/

- Czy jest opcja kupienia SpeedBoostów za kasę? (chodzi mi o kasę w grze, bo za PLN to wiem ;) ),

- Czy są jeszcze jakieś aktywne kody? (Na Audi A1 już mam),

- Czy jest jakiś sposób na zarobienie SpeedBoostów w grze? Bez kupowania za PLN oraz bez kupowania za kasę w grze (jeśli się da),

- Jak szybko zdobyć dobre części?

- Ciężko jest zdobyć klasę A/S? ;)

- Nie, ale często są promocje ;) np. 15% więcej SB przy zakupie oraz wyprzedaże, np. auta 40% taniej

- Oprócz Audi A1 nie ma, ale jeśli taki się ukaże, na pewno zobaczysz podpięty temat ;)

- Nie

- Zbieranie diamentów (seria dni 19+), wyścigi (sprint, tor, drag) za 1 miejsce jest szansa na ultra (****), ucieczki drużynowe,

- Zmienił się Team odpowiedzialny za NFSW, bardziej dbają o graczy, a nie patrzą tylko na zyski, pierwszą ich akcją była zmiana w systemie rotacji aut:

http://www.mpcforum.pl/topic/1087494-info-26-samochodow-za-igc-zostanie-wycofane-nowe-samochody-na-weekend-za-igc/

W klasie A jest teraz dobre BMW M3 GTS (najlepsze na proste trasy, bez dużej ilości ostrych zakrętów) - jego cena to 1.800.000 IGC

Natomiast do klasy S wprowadzone zostało Porsche 911 GT3 RS, które świetnie sobie tam radzi (nie mówię, że dorówna czołówce aut za boosty), ale przy odrobinie skilla można nim powalczyć ;) Cena tego porsche to 2.000.000 IGC

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie.Chyba że jest kod,ale są one żadko i na słabe auta.

No właśnie ;/ Czyli wychodzi na to, że za dobre bryki trzeba nieźle zapłacić :D

Na razie to na tyle, jednak proszę moderatora o nie zamykanie tematu ;) Nie chcę otwierać kolejnych, gdy będę miał jakieś pytania/wątpliwości ;)

Opublikowano

No właśnie ;/ Czyli wychodzi na to, że za dobre bryki trzeba nieźle zapłacić :D

Na razie to na tyle, jednak proszę moderatora o nie zamykanie tematu ;) Nie chcę otwierać kolejnych, gdy będę miał jakieś pytania/wątpliwości ;)

Nie zawsze trzeba dużo płacić ;)

Jak już pisałem często są organizowane wyprzedaże (-40%) na auta za SB

Dodatkowo nowy system rotacji oraz "specjalne" auto w każdy weekend za IGC, tym "specjalnym" autem może być coś ciekawego ;)

Poza tym nie każde auto za SB jest dobre i pamiętajmy też, że oprócz auta liczy się taktyka oraz umiejętności kierowcy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie zawsze trzeba dużo płacić ;)

Jak już pisałem często są organizowane wyprzedaże (-40%) na auta za SB

Dodatkowo nowy system rotacji oraz "specjalne" auto w każdy weekend za IGC, tym "specjalnym" autem może być coś ciekawego ;)

Poza tym nie każde auto za SB jest dobre i pamiętajmy też, że oprócz auta liczy się taktyka oraz umiejętności kierowcy.

Racja, w tym się z Tobą zgodzę.

A co do rotacji to mam nadzieję, że w ten weekend trafi się coś ciekawego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...