Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] One4All

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio nie mam czasu wbić na kompa, więc na LoL'a również. Piszę teraz na telefonie jak coś żebyście nie pomyśleli, że nie chcę mi się sprawdzić.

Co się stało z trybem One for all? Miał niby być do 2.12. Usunęli go czy dalej jest?

Opublikowano

Usuneli, niestety. Ponoć riot ma dodać nowy tryb w niedalekiej przyszłosic.

Slyszałem ze usuneli ten tryb aby sie nikomu szybko nie znudzil

Opublikowano

To, co było teraz to były jako takie "testy popularności". Wcześniej o tym pisali, że wprowadzą na próbę, jak się graczom spodoba to wróci, jak nie to sami wiecie. Dla mnie się spodobał, jak był dostępny to rozegrałem na nim więcej gier, niż normali.

Opublikowano

Jop narazie szykuje się 1v1 oraz 2v2 na magma chamber , już są różne znaki na pbe ;D chodzi o te zasady że win to 100 minionow , wieza , lub first blood ;P . Oneforall był fajny ale dzieciaki robią swoje jak nie masz 3 osób premade zagrasz może 5 postaciami inne są poza zasięgiem tw czopki nie pickna , więc w kółko na solo jest kata , fizz , kha , lub kennen ...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

One4all był fajny ale te premady....
@top Riot go wyłaczył, ale może w sezonie 4 zawita z powrotem ;D

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Miało być do 2.12 i coś takiego było,pewnie wpuścili to na test(grywalnosć,buggi itp.),myśle że przez zainteresowanie niedługo ten typ będzie dostępny .

Opublikowano

Up bo był na testy , wyszło że sandra może rzucać kule sojusznika , kiedy 5 syndra castowala ulti rzucała 17 kulami ... I inne takie .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Tya, ktoś już robił podobny temat i pisał do supportu. Mapa jest wyłączona i poprawiają bugi. Naprawią to może i ją wrzucą ponownie.

Co do pana up5, to nie będzie to żadna magma, tylko Howling.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Pasjonat
Opublikowano

Pewnie wróci jeszcze ;) Tak samo było z dominionem, na początku był tylko na kilka godzin.

.

Opublikowano

Tya, ktoś już robił podobny temat i pisał do supportu. Mapa jest wyłączona i poprawiają bugi. Naprawią to może i ją wrzucą ponownie.

Co do pana up5, to nie będzie to żadna magma, tylko Howling.

Co Ty wiesz, Mistrzu? NIC! :D

@topic: Tak jak inni napisali, był to 'okres próbny/testowy'... Jak już jest temat o tym, to mogli zrobić to 5 vs 5 jak było wcześniej, czyli na tej mapce "ARAM`a", ciekawsza zabawa była... Zwłaszcza Blitzami, bo ta Summoner`a jak dla mnie jest zbyt duża na taką rozgrywkę, ale to tylko moje zdanie. Na pewno go dodadzą, ponieważ wielu graczom podoba się taka rozgrywka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...