Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warrock gg

adamkiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może jemu chodzi o hacki na gg ? Ale to i tak jeden chu* bo i tak dostanie warna albo bana.

Chyba nie chodziło mu o haki na gg...... z jego posta wynika że chce żeby mu na gg dać jakieś haki do wr

Plis Warn i Closed Topic

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano

Dobra przestańcie spamować!Dostał to co chciał !Temat do zamknięcia!

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
wiem ze soł na forum hacki ale wszystkie wykrywalne albo nie dzialajol

O ja pierdole. Masz 6 z ortografii ? Raczej nikt ci nie da vip hacków. A na forum są niewykrywalne hacki ale przez pewien czas. Dłużej są niewykrywalne w warrock private a mniej na otwartym forum bo więcej osób pobiera i gra na tych cheatach.

k2networkiv2.png
Opublikowano

zapewniam cię że te napisane teamty z hakami.. które napisane są po wcześniejszym up date działają.. a jak są wykrywalne to napewno ktoś już napisano takiego posta że już bany lecą..... a jak ci nie działają to se może ściągnij nowa wersje Net framework

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano

Lol Adam najpierw naucz sie pisać, a to ze cheaty wykrywalne to nie nasza wina^^... wątpię żeby komukolwiek sie tak nudziło i miał takie dobre chęci by specjalnie Tobie wysyłać hacki na gg. Jeśli te hacki są wykrywalne, czekaj aż ktoś wystawi nowego na forum. A reszta przesadzacie, ile jeszcze osób będzie pisać ze temat do zamknięcia? lub "proszę o warna lub bana dla niego" po h...(soz) prosicie o to moda? skoro On wie kiedy ma dać tego warna/bana, i da go bez względu na to czy ktoś będzie prosił o niego czy nie.... a może Wy prosicie warna dla siebie? ;o ....Hih ostatnio tylko kazania prawie ;D

Opublikowano

A ja mam takie pytanie:

10 ludzi spamuje w temacie "BANA MU!!!!!1111oneoneone", a tylko 1 kliknął report. Proszę, abyście ignorowali takie tematy, bo warny będą lecieć nie tylko dla twórcy.

bez gif.

• Dodaj nową pozycję...