Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie chce kupić smartfona do 800/850zł i myslałem nad lg l9 lub galaxy s3 mini, i s3 mini bardziej mi się podoba i ma lepsze oceny więc raczej go wezmę. I chciałbym się zapytac czy na aukcji

http://allegro.pl/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-white-bialy-wroc-i3761455285.html

wszystko jest ok i czy warto go kupować teraz czy w święta. Może będzie taniej. I jak myślicie który kolor lepszy biały czy niebieski. A może dostanę w tym budżecie coś lepszego ? (galaxy s2 odpada) może uda się nówkę galaxy s3 lub nexusa 4 :) Jak myslicie ? Poczekać ? W święta wpadnie 200/300 zł tak że będzie więcej do wydania :)

Czekam na odpowiedzi ! Pozdrawiam

Opublikowano

Wlasnie kurde nw :p moge poczekac ale jestem na napalony na nowego fona ze nw czy wytrzymam i nie kupie wczesniej s3. Wkoncu mam zamiar kupic fona juz od miesiaca ponad :p ale nw.

Mam prosbe, jak ktos zauwazy aukcje z nexusem do 900zl to niech da linka bo moze sie uda wczesniej wyrwac a hajs najwyzej doloze bo te 50/100zl roznicy nie robi

Opublikowano

Wlasnie kurde nw :P moge poczekac ale jestem na napalony na nowego fona ze nw czy wytrzymam i nie kupie wczesniej s3. Wkoncu mam zamiar kupic fona juz od miesiaca ponad :P ale nw.

Mam prosbe, jak ktos zauwazy aukcje z nexusem do 900zl to niech da linka bo moze sie uda wczesniej wyrwac a hajs najwyzej doloze bo te 50/100zl roznicy nie robi

ZTE V987 jest niewiele gorszy pod względem wydajności (jak nie dorównujący Nexusowi), a na dodatek w kieszeni zostanie kilka stówek. + jest slot na karty sd :)

17052109001382846035.png

Opublikowano

Up, fajny :p chyba go wezme :) bo akurat budzet na teraz. Moze ktos go polecic albo jakies inne ? Fajnie jakby wyswietlacz byl 4+ .

To jak galaxy s3 mini czy zte v987 ? A moze inny ? Do 800/850max jak narazie

Opublikowano

Jesli już, to SII, ponieważ S3 mini to nic świetnego.

S3 Mini, to zwykły przeciętniak który jest gorszy od poprzedniego flagowca który i tak ma JB 4.1.2.

W tej cenie może wyłapiesz HTC One X.

Najlepiej radziłbym Ci poczekać, bo lepiej wstrzymać się z miesiąc i kupić coś bardziej przyszłościowego, niż zmuszać się do dwurdzeniowych średniaków.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

W ZTE nie doczekasz się nigdy aktualizacji adroida za to w Nexie 4 (nwm czy już jest aktualka) 4.4 KitKat. Procesor procesorowi nierówny w ZTE to MediaTek 4x1,2 GHz a w Nexie Snapdragon S4 4x1,5 GHz. No i w Nexusie 1 GB ramu więcej czyli 2. Moim zdaniem warto poczekać i kupić Nexusa 4.

Opublikowano

Ref, to teraz takie pytanie

SGS3 MINI czy ZTE V987 w testach lepiej wypada zte. Wyglad tez fajny ale co wy polecacie ? Do 800zl chcialbym cos przyszlosciowego na czym moge dobrze surfowac po necie + czaaasami zagrac w jakas gierke. Fajnie jakby bylo HD albo FHD. I wolalbym androida. Chyba ze w tej cenie lepsza bd lumia. Podawajcie odrazu linii do fonow na allegro czy gdzies zebym to widzial

Opublikowano

Oba telefony są do kitu, szczególnie za tą cenę. Jak mówiłem, Nexus 4 zjada wszystkie twoje propozycje razem wzięte na śniadanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...