Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklepy "Całodobowe"

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam pytanko. Jak oni to robią że mają sklepy po 1-15 dni, w tym samym miejscu bez wylogowania? Bo wątpię żeby ktoś 2 tygodnie miał komputer włączony, tylko po to żeby sprzedać kilka rzeczy 2x droższe od ceny rynkowej? Więcej by yangów mieli jakby za to, co zapłacą za prąd yangi kupili... Czy to jakieś sposoby mają na to?

Opublikowano

Żeby sklep stał tak długo, PC musi być włączony.

Właśnie oni stoją, stoją i stoją... czekają aż to wreszcie zejdzie. Przeważnie taki komputer służy do jakiejś pracy i chodzi on 24/7, to dlaczego by na nim shopa nie zrobić? xD

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Wygląda to tak, że shop na belke i używasz normalnie komputera.

A na noc nie wyłaczasz i już.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja tak robie np. w szkole :P Jestem osoba, która odpowiada za radiowezeł szkolny i nikt nie kontroluje tego co robie na komputerze i czy komputer jest właczony czy wyłaczony :)

Opublikowano

Cze, mam pytanko. Jak oni to robią że mają sklepy po 1-15 dni, w tym samym miejscu bez wylogowania? Bo wątpię żeby ktoś 2 tygodnie miał komputer włączony, tylko po to żeby sprzedać kilka rzeczy 2x droższe od ceny rynkowej? Więcej by yangów mieli jakby za to, co zapłacą za prąd yangi kupili... Czy to jakieś sposoby mają na to?

Może maja laptopy i tam stawiają sklepy i dlatego jest ich tyle . Pozatym znałem kilka takich osób tak robiły tylko po to żeby potem mogili coś sprzedać na allegro.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Może maja laptopy i tam stawiają sklepy i dlatego jest ich tyle . Pozatym znałem kilka takich osób tak robiły tylko po to żeby potem mogili coś sprzedać na allegro.

Ale mają 14 dni 1 sklep, przez 24h 14*24h=336h bez przerwy... Nie szkoda im prądu?

Opublikowano

Ale mają 14 dni 1 sklep, przez 24h 14*24h=336h bez przerwy... Nie szkoda im prądu?

Sam zostawiam boty na pewnym serwerze i lapek potrafił chodził 2tyg bez przerwy ;)

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...