Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TMI na bukkicie - problem

kerol111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,
Podczas korzystania z TMI na SP wszystko działa dobrze (norma :D) na Vanilla MP też wszystko gra, ale problem zaczyna się gdy chcę użyć TMI na bukkicie. Próbowałem zmienić w ustawieniach TMI (w tym pliczku tekstowym) komendę której TMI używa na serwerach multi na tą podaną w temacie moda ale to tak po prawdzie nie ważne. Cały problem tkwi w tym że TMI do każdego przedmiotu z jakiegoś powodu dodaje głupi prefix "minecraft:" (np. minecraft:log, minecraft:melon_block). Przez to nie jestem w stanie stworzyć żadnego przedmiotu. A teraz do rzeczy. Czy jest jakiś sposób żeby zmusić bukkita do poprawnego rozumienia tych poleceń (np. przez jakiś plugin którego za nic nie mogę znaleźć -.-) tak jak to ma miejsce w oryg. serwerze ze strony minecrafta? Dodam że próbowałem z pluginem Essentials ale nie dało to żadnego skutku.

PS : Sorki za ścianę tekstu :P

EDIT: TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...