Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schudnę czy nie?

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ludziska mam do was takie pytanko, a mianowicie czy biegając 3 razy w tygodniu+będąc na diecie ale spędzając dużo czasu przy komputerze schudnę? Ostatnio trochę przesadziłem ze słodyczami i ewidentnie przytyłem, kaloryferek na brzuszku nieco się schował niestety :)

Aha i co do biegania to są to dystanse od 9 do 14km.
W ten czwartek planujemy z kolegą 18. Czyli jakby policzyć to wychodzi od 50 do 1,5-2h biegania.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A jaka jest różna między waleniem konia, granie na konsoli, a pisaniem na tym forum, gdy twój bilans kaloryczny jest ujemny?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Siedząc przy komputerze ? Raczej nie .

Jak to nie? Czyli nie może sobie usiąść i pograć? Ale głupota, po prostu biegaj w tygodniu, staraj się nie jeść dużo i schudniesz bez problemu.

Opublikowano

A jaka jest różna między waleniem konia, granie na konsoli, a pisaniem na tym forum, gdy twój bilans kaloryczny jest ujemny?

Chciałem się upewnić, ponieważ ostatnio sporo gram.

A no i tak btw; żeby nie było, że jestem jakimś grubasem.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Schudnąć schudniesz, czy dużo? To zależy jak się do tego przyłożysz. ;)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Ja nie biegam, gram dużo, jem w miarę, a jestem tak chudy że ludzie często patrzą na mnie jak na dziwadło bo niemal sama skóra i kości, to zależy od genów, przemiany materii itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...